2777
2789
عنوان

طرز تهیه مرغ فوق العاده خوشمزه و بی نظیر با دستور پخت مادرشوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 115934 بازدید | 37 پست
خوب مامان منم همینجوری درست میکنه. هویج میریزه.الو خورشتیم میریزه.زعفرونم زیاد میریزه. با آب نارنج ...

آره آره زنجبیل یادم رفت بگم 

حالا سعی کردم کامل کامل بگما 

نوش جانتو0ن خوشکلم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من تا حالا آبلیمو نریختم نمیدونم،،  به نظرم آبلیمو تلخ میشه اگه بجوشه..  بازم مطمئن ...

مرسییی♡

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
والا من تا حالا آبلیمو نریختم نمیدونم،،  به نظرم آبلیمو تلخ میشه اگه بجوشه..  بازم مطمئن ...

عزیزم شما آبلیمو نریختی تا حالا از کجا میدونی تلخ میشه 

نه اصلا تلخ نمیسه

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
آره آره زنجبیل یادم رفت بگم  حالا سعی کردم کامل کامل بگما  نوش جانتو0ن خوشکلم

پودر زنجبیل؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
خوب مامان منم همینجوری درست میکنه. غیر این مراحلی که گفتی هویجم میریزه.الو خورشتیم میریزه.زعفرونم ز ...

زنجبیل تازه میریزین ؟؟ اخه زنجبیل عطاری خشک شده هستن میشه پودرش ریخت

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
زنجبیل تازه میریزین ؟؟ اخه زنجبیل عطاری خشک شده هستن میشه پودرش ریخت

اگه تازه بود یه برگ کوجیک بنداز یکم که جوشید دربیار خیلی تنده ها

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
هویج و پیاززیادمصرف میشه چقدر

خب بستگی به مقدار مرغ داره مثلا من امروز برای 2 تا تکه مرغ 

1 هویج گذاشتم.. 

3 تا پیاز که یکی از پیاز هارو که بزرگتر بود پیاز داغ کردم 2 تای دیگه که کوچیک بود رو کامل خورد نشده گذاشتم روش همراه مرغا بپزه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز