چرا دختر خانوما علاقه دارن شوهرشون کارمند باشه تا شغل ازاد ؟؟؟
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
چون بازار بالا پایین داره و ممکنه ورشکسته بشن . کارمندی حقوق ثابت داره
الان کارمندا غیر فرزندان شهید همشون قراردادی هستن شوهرخواهر خودم ۱۲ساله قراردادیه چن ساله میگن قراره امتحان بدن فلان کنن استخدام شن خبری نیس
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
بنده خدا زبوندار نیست دست از پا جلوتر اومد خونه ..
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
مادرمنم کارمند دوسداش برای دختراش خواهرمو داد پشیمون شد منو به کسی داد شغلش ازاده البته کارمندا اگه پشتوانه داشته باشن خوبه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
[QUOTE=199575997]شما شغلت چیه[/QUOTEخودم دوتا شغل دارم اما برای کرنا فعلا تعطیل کردم پیش پدرم کار میکنم قنادی