2777
2789
عنوان

شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 69 پست
دقیقا شغل کارمندی جای پیشرفت نداره و باید منتظر سر برج باشی فقط

کارمند بانک باشی جای پیشرفت همیشه داری .والا یکی از فامیلای ما کارمند بانکه الان خونش تو بالاشهر .ماشین شاسی بلتد .ماالان شغلمون آزاد .فقط یک خونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بازار بالا پایین داره و ممکنه ورشکسته بشن . کارمندی حقوق ثابت داره 

الان کارمندا غیر فرزندان شهید همشون قراردادی هستن شوهرخواهر خودم ۱۲ساله قراردادیه چن ساله میگن قراره امتحان بدن فلان کنن استخدام شن خبری نیس 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
درسته اما تو بلند مدت نگاه میکنم  شغل ازاد حتی کسایی که ور شکسته شدن چند بار بازم از شغل کارمند ...

اینده ترسناک تر از این حرفاست که دل به دریا بزنن

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
مامانتم میخاسته بگه بشین تا واست کارمند بیاد والا

بنده خدا زبوندار نیست دست از پا جلوتر اومد خونه ..

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد

مادرمنم کارمند دوسداش برای دختراش خواهرمو داد پشیمون شد منو به کسی داد شغلش ازاده البته کارمندا اگه پشتوانه داشته باشن خوبه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
الان کارمندا غیر فرزندان شهید همشون قراردادی هستن شوهرخواهر خودم ۱۲ساله قراردادیه چن ساله میگن قراره ...

استخدام که خیلی وقته نیست . رسما بای بای . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

[QUOTE=199575997]شما شغلت چیه[/QUOTEخودم دوتا شغل دارم اما برای کرنا فعلا تعطیل کردم  پیش پدرم کار میکنم قنادی

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
دفعه دیگه خاس بره خاستگاری بگو منو با خودش ببره😄

حتما 😁😁