2777
2789

بچه هارو باید تا ۲سالگی حتمن اورولوژی اطفال برد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

پسر من۷سالشه همینجوری مونده منم نگران میشم گاهی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرزاده منم3سالشه خیلی کوچیکه منم همیشه فکرمیکنم مشکل داره

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

نمیدونم والا

خب بعضیا کلا اینجورین بعدا بزرگ شن درست میشه😐😂

لایکم کنید.لایک شه پستام.لایک دوص.لایککککک.لایککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
یعنی اندازه دکمه؟؟؟؟ یا یکم بزرگتر شده

یه کمی بزرگتر شده ولی همچنان خیلی خیلی کوچیکه من گفتم دکتر ببریم شوهرم میگه ربطی نداره اندازه ش که تغییر نمیکنه فقط میگه لباس تنگ نپوش تو پاش 

یه دکتر طب سنتی حرف میزد در این رابطه می‌گفت اثرات واکسیناسیونی هست که پدر مادرها انجام دادن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بیچاره رو بد ختنه کردین گند زدین ب اینده و اعتماد ب نفسش .

بابا چند فامیل بردن اونجا خوب بوده. بعدشم دیگه گوشت را که ختنه نکردن از اول نبوده که دکترشم نشون داد موقع ختنه گفت ببین این پوست فردانگی چرا کوچیک شدآخه اندازش قبل ختنه بزرگ بود بعدش گوستش را کنار زده و بردن دیدم همش پوست بود

یه کمی بزرگتر شده ولی همچنان خیلی خیلی کوچیکه من گفتم دکتر ببریم شوهرم میگه ربطی نداره اندازه ش که ت ...

نه بابا کلا مردم واکسیانسیون کردن حالا بچه های ما اینجور شدن