2777
2789
بیچاره رو بد ختنه کردین گند زدین ب اینده و اعتماد ب نفسش .

پسر منو متخصص ختنه کرد بعدم متخصص دیگه دید گفت مشکلی ندارم اندازه قابل درمان هم نیست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ببرید یه متخصص ببینه هم از نگرانی در میاید هم خدای نکرده مشکلی باشه از الان درمانشو شروع کنید ک پسفردا پشیمونی نخورید.بنظرم‌اندازه یه دکمه یه کم کوچیک‌باشه

عشق مثه مرگه☠هیچ وقت دوبار اتفاق نمیفته  
وای پسر من ۴ سالشه اینطوری که گفتی خیلی نگران شدم. مال پسر منم خیلی کوچولوعه. خیلی خیلی ها می ...

اینم بازدستم فشار بدم یه ذره میاد بیرون و گرونه حالت عادی مثل دختراست صاف صاف مثل یه دکمه

نه بابا کلا مردم واکسیانسیون کردن حالا بچه های ما اینجور شدن

راستش دوتا برادرزاده هم دارم اونا هم همینطور هستن ولی من نمیتونم چیزی بگم در مورد اونا پدر مادرشون اصلا توجه نمیکنن انگار من حساسم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بخاطر کوچیک بودن آلتش یا کلا گفتید؟؟؟؟

در کل همه بچه ها

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
یعنی بخاطر ختنه کوچیک مونده مشکلی ندارم یعنی چی ؟ متوجه نشدم 

مشکلی نداره خاستم بنویسم 

نه دکتر گفت ربطی به ختنه نداره خودش کوچیکه تو سن بلوغ رشد می‌کنه 

وقتی بچه بود بردمش الان میگم ببریمش اورولوژی شوهرم قبول نمیکنه

پسر من هم خیلی کوچیک بود اندازه یک پسته بود من بردم دکتر و دکتر معاینه کرد خندید گفت خوبه دیگه می خوای چقدر باشه ببخشید ولی فکر کنم تو دبش گفت نکنه میخوای اندازه باباش باشه😁

شما هم دکتر ببر معاینه کن

ولی ببخشید با دستت ماساژ بده ببین بلند میشه اخه پسرت از بچگی اگر دست بزنی بزرگ میشن