2777
2789
عنوان

امپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 39 پست
چرا نزدیکی کردی  منم ماه قبل اقدام کردم بعد ۱۶روز نزویکی کردم لکه افتادم و پری شدم

واقعا نمیدونستم یعنی نباید نزدیکی میردم راستش من لکه م در حد یکی دو قطره بود و تموم شد الان ندارم بنظرت پری میشم شما قبل لکه بی بی گذاشته بودین 

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
منم اولین باره میزنم و منم پری نامنظم دارم از وقتی اقدامم هیچ مشکلی هم ندارم ولی خیلی عقب میندازم بع ...

عزیزم شما سونو دادی؟فولیکولت چند بود؟

من روز ۱۳ پریودم سونو دادم بزرگترین فولیم 8/5 بود😓 بعدش آمپولا رو زدم دیگه نمیدونم امیدوار باشم یا نه

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمیدونستم یعنی نباید نزدیکی میردم راستش من لکه م در حد یکی دو قطره بود و تموم شد الان ندارم بن ...

عزیزم وقتی اقدام میکنی نزدیکی اصلا نکن 

منم ار قطره شروع شد ولی ایشالله ک تو بارداری دیگه نزدیکی نکن

💕💙"تو" مالک تمام احساسم هستی عشقم💙💕
منم این ماه میخام برم امپول بزنم یه ۵روز دیگه دکتر گفته برم پیشش تو هزینه آمپولا چقد شد پیش خودت دکت ...

اره عزیزم منشی ش امپولو تزریق کرد من ازاد گرفتم امپولو ی دونه امپول گرفتم با ی بسته قرص شد 60تومن

عزیزم وقتی اقدام میکنی نزدیکی اصلا نکن  منم ار قطره شروع شد ولی ایشالله ک تو بارداری دیگه نزدی ...

وای خدا خیلی ناراحتم دلدرد گرفتم الان حتما پری میشم امروزم موعدم هست اگه باردار نباشم بعد چن روز پری میاد؟ 

اره عزیزم منشی ش امپولو تزریق کرد من ازاد گرفتم امپولو ی دونه امپول گرفتم با ی بسته قرص شد 60تومن

یبار زدی امپولو؟ من یه امپول باید روز هشتم بزنم یکی نهم 

روز یازدهم برم سونو و دوازدهم دوباره امپول و روز چهاردهم نزدیکی 

بعد برا امپول پول گرفت ازت؟ویزیت هم دادی؟

وای خدا خیلی ناراحتم دلدرد گرفتم الان حتما پری میشم امروزم موعدم هست اگه باردار نباشم بعد چن روز پری ...

ناراحت نباش شاید بارداری ولی نزدیکی نباید کرد 

تا دکترت نگه

و اگر شیاف مصرف میکنی قطع کنی وباردار نباشی دوروز بعدش پری میشی

یبار زدی امپولو؟ من یه امپول باید روز هشتم بزنم یکی نهم  روز یازدهم برم سونو و دوازدهم دوباره ...

اره ی دونه امپول زدم البته قبلش قرص و امپول اج ام جی تو پریودیم زده بودم اره ویزیت گرفت 80تومن و 5تومن واسه تزریق 

اره ی دونه امپول زدم البته قبلش قرص و امپول اج ام جی تو پریودیم زده بودم اره ویزیت گرفت 80تومن و 5تو ...

اها اوکی ایشالله ک بارداری گلم استرس نداشته باش چون جلو بارداریو میگیره

ناراحت نباش شاید بارداری ولی نزدیکی نباید کرد  تا دکترت نگه و اگر شیاف مصرف میکنی قطع کنی وبا ...

نه شیاف مصرف نمیکنم هیچی نداد فقط قرص داد اسمش یادم نیس ده تا بود دو روزه تموم شدن فک کنم اسمش استرادیول بودم نمیدونم همچین چیزی بود

اها اوکی ایشالله ک بارداری گلم استرس نداشته باش چون جلو بارداریو میگیره

شما قبلا امپول زدین 

اها جند روز عقب انداختی

عقب ننداختم امروز موعدم بود البته پری هام نامنظمن ماه قبل 27پری شدم امروزم که 27باید پری میشدم دیگه