sh2280 مدیر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 عنوان امپول اچ سی جی | مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 39 پست سلام خانوما من امپول اچ سی جی تزریق کردم و امروز 15روز از تزریقش میگذره بی بی گذاشتم ی هاله خیلی محو داره ببخشید امروز نزدیکی داشتم عین نزدیکی لکه خون دیدم یعنی دارم پریود میشم 😢توروخدا اگه تجربه دارین بگین 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد...... 1400/04/27 | 16:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sh2280 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 چرا نزدیکی کردی منم ماه قبل اقدام کردم بعد ۱۶روز نزویکی کردم لکه افتادم و پری شدم واقعا نمیدونستم یعنی نباید نزدیکی میردم راستش من لکه م در حد یکی دو قطره بود و تموم شد الان ندارم بنظرت پری میشم شما قبل لکه بی بی گذاشته بودین 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
elikhanooom عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 1989 منم اولین باره میزنم و منم پری نامنظم دارم از وقتی اقدامم هیچ مشکلی هم ندارم ولی خیلی عقب میندازم بع ... عزیزم شما سونو دادی؟فولیکولت چند بود؟من روز ۱۳ پریودم سونو دادم بزرگترین فولیم 8/5 بود😓 بعدش آمپولا رو زدم دیگه نمیدونم امیدوار باشم یا نه جهان به اعتبار "خنده تو" زیباست💕
parisa_2646 عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 2973 واقعا نمیدونستم یعنی نباید نزدیکی میردم راستش من لکه م در حد یکی دو قطره بود و تموم شد الان ندارم بن ... عزیزم وقتی اقدام میکنی نزدیکی اصلا نکن منم ار قطره شروع شد ولی ایشالله ک تو بارداری دیگه نزدیکی نکن 💕💙"تو" مالک تمام احساسم هستی عشقم💙💕
sh2280 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 منم این ماه میخام برم امپول بزنم یه ۵روز دیگه دکتر گفته برم پیشش تو هزینه آمپولا چقد شد پیش خودت دکت ... اره عزیزم منشی ش امپولو تزریق کرد من ازاد گرفتم امپولو ی دونه امپول گرفتم با ی بسته قرص شد 60تومن 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
sh2280 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 عزیزم وقتی اقدام میکنی نزدیکی اصلا نکن منم ار قطره شروع شد ولی ایشالله ک تو بارداری دیگه نزدی ... وای خدا خیلی ناراحتم دلدرد گرفتم الان حتما پری میشم امروزم موعدم هست اگه باردار نباشم بعد چن روز پری میاد؟ 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
parisa_2646 عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 2973 اره عزیزم منشی ش امپولو تزریق کرد من ازاد گرفتم امپولو ی دونه امپول گرفتم با ی بسته قرص شد 60تومن یبار زدی امپولو؟ من یه امپول باید روز هشتم بزنم یکی نهم روز یازدهم برم سونو و دوازدهم دوباره امپول و روز چهاردهم نزدیکی بعد برا امپول پول گرفت ازت؟ویزیت هم دادی؟ 💕💙"تو" مالک تمام احساسم هستی عشقم💙💕
parisa_2646 عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 2973 وای خدا خیلی ناراحتم دلدرد گرفتم الان حتما پری میشم امروزم موعدم هست اگه باردار نباشم بعد چن روز پری ... ناراحت نباش شاید بارداری ولی نزدیکی نباید کرد تا دکترت نگهو اگر شیاف مصرف میکنی قطع کنی وباردار نباشی دوروز بعدش پری میشی 💕💙"تو" مالک تمام احساسم هستی عشقم💙💕
sh2280 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 یبار زدی امپولو؟ من یه امپول باید روز هشتم بزنم یکی نهم روز یازدهم برم سونو و دوازدهم دوباره ... اره ی دونه امپول زدم البته قبلش قرص و امپول اج ام جی تو پریودیم زده بودم اره ویزیت گرفت 80تومن و 5تومن واسه تزریق 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
parisa_2646 عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 2973 اره ی دونه امپول زدم البته قبلش قرص و امپول اج ام جی تو پریودیم زده بودم اره ویزیت گرفت 80تومن و 5تو ... اها اوکی ایشالله ک بارداری گلم استرس نداشته باش چون جلو بارداریو میگیره 💕💙"تو" مالک تمام احساسم هستی عشقم💙💕
sh2280 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 ناراحت نباش شاید بارداری ولی نزدیکی نباید کرد تا دکترت نگه و اگر شیاف مصرف میکنی قطع کنی وبا ... نه شیاف مصرف نمیکنم هیچی نداد فقط قرص داد اسمش یادم نیس ده تا بود دو روزه تموم شدن فک کنم اسمش استرادیول بودم نمیدونم همچین چیزی بود 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
parisa_2646 عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 2973 نه شیاف مصرف نمیکنم هیچی نداد فقط قرص داد اسمش یادم نیس ده تا بود دو روزه تموم شدن فک کنم اسمش استرا ... اها جند روز عقب انداختی 💕💙"تو" مالک تمام احساسم هستی عشقم💙💕
sh2280 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 اها اوکی ایشالله ک بارداری گلم استرس نداشته باش چون جلو بارداریو میگیره شما قبلا امپول زدین 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
parisa_2646 عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 2973 شما قبلا امپول زدین نه من این ماه میخام بزنم 💕💙"تو" مالک تمام احساسم هستی عشقم💙💕
sh2280 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 اها جند روز عقب انداختی عقب ننداختم امروز موعدم بود البته پری هام نامنظمن ماه قبل 27پری شدم امروزم که 27باید پری میشدم دیگه 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
sh2280 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 نه من این ماه میخام بزنم اهاا خوبه ایشالا مامان میشی عزیز دلم چن وقته اقدامی 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......