2789

💔🥺

میگن وقتی اسب بخواد از رودخانه رد بشه اول آب رو گل آلود میکنه بعد رد میشه!! میدونید چرا؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی پاشو رو اون تصویر نمیذاره! چون فکر میکنه که هم نوع خودش تو آب هست... در حالی که یه عکس بیشتر نیست...! اونوقت ما آدمها : رو دل های همدیگه، رو شخصیت همدیگه، رو احساسات همدیگه، و روی کسانی که دوستمون دارند و شاید دوستشون داریم، خیلی ساده پا میذاریم و رد میشیم..!!️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه فیلم بذار ببینید

نیمرو هم اگه میتونی درست کن

انقدر مزه میده

میتونی چند دقیقه هم اهنگ بزارید با خواهر کوچولو برقصید

یلدا که حتما انار و کیک نیست از هرچیزی داری استفاده کن جو خونه رو شاد کنی

یه فیلم بذار ببینیدنیمرو هم اگه میتونی درست کنانقدر مزه میدهمیتونی چند دقیقه هم اهنگ بزارید با خواهر ...

عزیزم همین کارو میکنم جلوی اونا غمباد نمیگیرم

اما ادم دلش میشکنه

دلش میمیره

کم میاره😭😭😭

عزیزم همین کارو میکنم جلوی اونا غمباد نمیگیرماما ادم دلش میشکنهدلش میمیرهکم میاره😭😭😭

خیلیا کم اوردن

تنها نیستی

نباید وانمود کنی خودتم واقعا خوش بگذرون امشبو همه چیو فراموش کن به مناسبت یلدا

از فردا دوباره برو تو فاز کم اوردن و فقر

همین یه شب سعی خودتو بکن🥺

خیلیا کم اوردن تنها نیستینباید وانمود کنی خودتم واقعا خوش بگذرون امشبو همه چیو فراموش کن به مناسبت ی ...

اره ولی ولم میبینه خواهر و مادرم چجور نگا میکن ب انار و هندونه و کیکی ک تلویزیون گذاشته دلم میمیره

چقد غم داره💔💔💔

اره ولی ولم میبینه خواهر و مادرم چجور نگا میکن ب انار و هندونه و کیکی ک تلویزیون گذاشته دلم میمیرهچق ...

قرار شد یه شب نبینی هیچیو جز شادی

فردا غمشو بخور چهر شب بعدم خدارو چه دیدی اتفاقی افتاد همشو خریدی حسرت اینم پاک شد

کم ازین اتفاقا نیافتاده خدا هست عزیزم