2777
2789

💔🥺

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه فیلم بذار ببینید

نیمرو هم اگه میتونی درست کن

انقدر مزه میده

میتونی چند دقیقه هم اهنگ بزارید با خواهر کوچولو برقصید

یلدا که حتما انار و کیک نیست از هرچیزی داری استفاده کن جو خونه رو شاد کنی

یه فیلم بذار ببینیدنیمرو هم اگه میتونی درست کنانقدر مزه میدهمیتونی چند دقیقه هم اهنگ بزارید با خواهر ...

عزیزم همین کارو میکنم جلوی اونا غمباد نمیگیرم

اما ادم دلش میشکنه

دلش میمیره

کم میاره😭😭😭

عزیزم همین کارو میکنم جلوی اونا غمباد نمیگیرماما ادم دلش میشکنهدلش میمیرهکم میاره😭😭😭

خیلیا کم اوردن

تنها نیستی

نباید وانمود کنی خودتم واقعا خوش بگذرون امشبو همه چیو فراموش کن به مناسبت یلدا

از فردا دوباره برو تو فاز کم اوردن و فقر

همین یه شب سعی خودتو بکن🥺

خیلیا کم اوردن تنها نیستینباید وانمود کنی خودتم واقعا خوش بگذرون امشبو همه چیو فراموش کن به مناسبت ی ...

اره ولی ولم میبینه خواهر و مادرم چجور نگا میکن ب انار و هندونه و کیکی ک تلویزیون گذاشته دلم میمیره

چقد غم داره💔💔💔

اره ولی ولم میبینه خواهر و مادرم چجور نگا میکن ب انار و هندونه و کیکی ک تلویزیون گذاشته دلم میمیرهچق ...

قرار شد یه شب نبینی هیچیو جز شادی

فردا غمشو بخور چهر شب بعدم خدارو چه دیدی اتفاقی افتاد همشو خریدی حسرت اینم پاک شد

کم ازین اتفاقا نیافتاده خدا هست عزیزم