2789
عنوان

🔸💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔸

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 328 پست

روز هفتم انجام شد🌺

السلام علیک یا صاحب الزمان علیه السلام 

ان شاءالله ظهور نزدیک است به فضل پروردگار مهربان

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

روزهفتم انجام شد.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

روزهفتم ب نیابت ازخواهرم سادات وخودم انجام شد🌺

السلام علیک یا صاحب الزمان علیه السلام 🦋

ان شاءالله ظهورنزدیک است ب فضل پروردگارمهربان 🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

رروزهفتم انجام شد🌺

السلام علیک یا امام زمان( ع)

اعمال روز ۷ انجام شد 

التماس دعا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بسم الله الرحمن الرحیم

دیروز روز ششم به جا آورده شد💕❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

روز هفتم انجام شد 💙السلام علیک یا صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف 💙

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

روزهفتم انجام شد🌺

السلام علیک یااباصالح المهدی علیه السلام

روزهفتم🌱

السلام علیک یااباصالح المهدی💚💚💚

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

روز هفتم؛السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم