2789
عنوان

🔸💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔸

3203 بازدید | 328 پست

🔸🔶بسم الله الرحمن الرحيم🔶🔸

جهت تعجیل در ظهور و سلامتی و خشنودی حضرت ولی عصر عج الله تعالی فرجه الشریف

و تهذیب نفس( انجام واجبات و ترک محرمات در راستای زمینه سازی ظهور حضرت)

و شهادت و سربلندی در پیشگاه حضرت

🔸🔸🔶توضیحات پیرو این چله 🔶🔸🔸

"قبل" و "بعد" از قرائت دعای پرفیض زیارت عاشورا 100 مرتبه تکبیر گفته شود

سپس زیارت عاشورا خوانده شودبا وضو(سمت قبله)درمحل عبادت(سجاده)

سپس 2رکعت نماز🔸 فقط 🔸به نیت سلامتی و تعجیل درامرفرج حضرت مهدی علیه السلام

بعد از سلام تسبیحات حضرت مادرزهرای مرضیه سلام الله علیها🔸فقط 🔸به نیت سلامتی و تعجیل در امر فرج)

سپس ۱۱مرتبه سوره توحید هدیه به خداوند مهربان 🔸فقط🔸 جهت سلامتی و تعجیل در امر فرج

ودرپایان 100 تکبیروصدقه ای هرچند اندک جهت سلامتی و تعجیل در فرج حضرت مهدی علیه السلام

🔸🔶🔸

توجه:

بزرگترین اصل عزم و اراده چهل روزه بر مراقبه از اعمال و ترک محرمات و انجام واجبات است.

_هنگام خواندن دعا با کسی صحبت ننمایید.

_نماز زیارت عاشورا ترک نشود؛ مگر در مواردی که ادای نماز ممکن نباشد.

(درصورت عدم امکان شخصی به نیابت این فریضه را انجام دهد)

_ فقط اعلام گزارش کنید؛ به این نحو(روز اول؛السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف)

🔹آغاز طرح از 28تیرماه1400

🔹پایان طرح 5شهریورماه1400

همراهیتان را با ذکر مقدس لبیک یا صاحب الزمان عج اعلام بفرمایید بســـم الله...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

بسم الله الرحمن الرحیم

لبیک یا صاحب الزمان  علیه السلام🌺🌺🌺

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

💫بسم الله الرحمن الرحیم 💫

لبیک یا صاحب الزمان علیه السلام 🌺🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بسم الله الرحمن الرحیم 

لبیک یاصاحب الزمان علیه السلام🌺🌺🌺

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بسم الله الرحمن الرحیم 

لبیک یا صاحب الزمان عجّ الله تعالی فرجه الشریف 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

بسم الله الرحمن الرحیم

لبیک یا صاحب الزمان علیه السلام🌺🌺🌺

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله 

لبیک یا صاحب الزمان( ع)

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بسم الله الرحمن الرحیم 

لبیک یا صاحب الزمان علیه السلام🌺🌺

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

بسم الله الرحمن الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم