2789
عنوان

🔸💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔸

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 328 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بسم الله الرحمن الرحیم

روز ششم

السلام علیک یا اباصالح المهدی علیه السلام

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری سلام الله علیه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه ها هرکی خوند برای منم دعاکنهچند روز دیگه رفتم سنوگرافی بهم بگن بچت سالم ودختره خیلی دوست دارم دختر باشه شوهرم خوشحال بشه اسمم فرشتس 😍🙏

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
روز ششم انجام شد السلام علیک یا صاحب الزمان علیه السلام نماز به نیابت از خواهرانم  @jahanis ...

میشه برای دعا کنی چند روز دیگه رفتم سنوگرافی بهم بگن بچت سالم ودختره خیلی دوست دارم شوهرم خوشحال بشه اسمم فرشتس 😍🙏

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

سلام 

روز ششم؛السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

فقط از امروز نمیتونم نماز رو بخونم آیا کسی از دوستان میتونه این چند روز رو برام بخونه

لطفا🙏

متاسفانه نتونستم کس دیگه ای رو پیدا کنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام  روز ششم ؛السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف فقط از امروز نمیتون ...

وعلیکم السلام عزیزم؛ما به نیابت ازشما میخوانیم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
وعلیکم السلام عزیزم؛ما به نیابت ازشما میخوانیم

خیلی خیلی ممنونم🙏🙏

بانوجان شما خیلی خوبین التماس دعا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
روز ششم انجام شد السلام علیک یا صاحب الزمان علیه السلام نماز به نیابت از خواهرانم  @jahanis ...

بسم الله الرحمن الرحیم

روز ششم

شکرالله

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

ممنونم خواهر عزیزم زحمت چندروز نماز مارو کشیدین نماز امروز رو شکرخدا تونستم بخونم 🌹🌹

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج💚

روز ششم انجام شد 

يا صاحب الزمان ادركني❤️❤️

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بسم الله الرحمن الرحیم

اعمال روز ششم انجام شد🌹

الهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری  سلام الله علیها...🌹

لبیک یامهدی عج ...یامهدی یامهدی یامهدی 🌸

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

روز هفتم

السلام علیک یا صاحب الزمان سلام الله علیه🌹🌹🌹🌹❤❤❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲