2777
2789
یه سوال حالا دکترین تجربه دارین بپرسم ازتون.اگه این محل زگیلو با لیزر بسوزونن امکان بازگشت مجدد هست

من لیزر نرفتم نمیخاستم ردش بمونه من باtcaدرمان کردم اما تو رفرنس هاریسون بیماری های عفونی زده بود امکان عود برای همه روش ها هست ولی لیزر کمتر عود میکنه اگر مکش قوی باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه تو بازداری مبتلا شدم بشدت زیاد کل قسمت تناسلیمو گرفته بود چند جلسه کرایو تراپی کردم هر جلسه ...

من‌داخل لابیای مینورم و پایین وودی واژنم توقسمتای مخاطی

چه شک بیخودی میندازین واقعا 😐درکتون نمیکنم این خانم داره از رفرنس حرف میزنه شما از صحبتایی که از عو ...

فکر کردی فقط خودت دانشگاه رفتی عزیزم من خودم از رفرنس حرف میزنم دانشگاه علوم.پزشکی شیراز خوندم .فک کردی یع علوم ازمایشگاهی خوندی قله ماهو فتح کردی ...فکر کردی من بیسوادم که میگی دو واحد بیشتر از تو پاس کردم ن فوق دارم عزیرم و مطمینا از شما واحهای بیشتری پاس کردم 

عزیزم مجردای الان بیشترشون رابزه جنسی با دوس پسرشون دارن ربطی به مجرد بودن نداره 

اونی ک مجرده صرفا از لحاظ جنسی غیرفعال نیس 

برعکسم هست خیلیا متاهلن ولی رابطه ندارن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
واقعا همشم ب روابط نامشروع و قبل ازدواجه بعد میان میگن شوهرمون دوس دختر داشته مهم نیست گذشتش به خودش ...

سنجش اینکه کی و کجا شعورمو نشون بدم چیز خوبیه که شما مسلما بی بهره ای ازین نعمت خداوندی

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
نه عزیزم.گفتم ازتون چنتا سوال کنم از اطلاعاتتون استفاده کنم

اره ولی بازم واس اینکه اطلاعات کامل شه رفرنس هاریسون بیماری های عفونی قسمت hpvشو مطالعه کن این یکی از رفرنسای ماعه اما کامل مدت درمان و روش درمان اثر گذاری و توضیح داده

سنجش اینکه کی و کجا شعورمو نشون بدم چیز خوبیه که شما مسلما بی بهره ای ازین نعمت خداوندی

ولش کنید 😑این خانم نمیدونم ازکجا دلش پره اینجوری داره صحبت میکنه عصر ارتباطات ادم دوتا سرچ بزنه میلیون مقاله میاد بالا براش اما اطلاعاتش علاوه به اینکه آپدیت نیست سعی میکنه همین اطلاعات غلط شم بازور تحمیل کنه ب طرف