2777
2789
ولش کنید 😑این خانم نمیدونم ازکجا دلش پره اینجوری داره صحبت میکنه عصر ارتباطات ادم دوتا سرچ بزنه میل ...

یه سوال

من چطور میتونم مطمین شم این ویروس دارم یا نه

از بس تو نت خوندم و شایع شده 

به  خارش ساده بدنم هم حساس شدم و استرس میگیرم

اون ضایعه که گفتید باقی میمونه یا از بین میره؟ مثلا جوش؟

چقد طول کشید چی مصرف کردید؟میشه شمام توضیح بدید ؟

بله عزیزم، توی یه تاپیک کامل توضیح دادم الان لینکشو برات میفرستم، من بعد از اینکه بیمار شدم فریز کردم، فریز خیلی بهتر از لیزره چون اطراف رو هم پاکسازی میکنه شاید چیزایی باشن که هنوز کوچیکن و دیده نمیشن، ولی لیزر فقط همون نقطه رو میسوزونه، مدتی همزمان فریز میکردم و سیستم ایمنی بدنمو تقویت میکردم بعدش دیگه ضایعه نزدم، همچنان سیستم ایمنی تقویت میکردم بعد از 2سال آزمایش دادم خداروشکر پاک شده بودم ولی چون 16 پرخطر بود دکتر کولپوسکوپی تجویز کرد که خداروشکر اونم جوابش منفی بود و 16 نتونسته بود تغییرات سلولی ایجاد کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال من چطور میتونم مطمین شم این ویروس دارم یا نه از بس تو نت خوندم و شایع شده  به   ...

من استادم اینجور گفتن که کسی ک علایم بالینی ینی زگیل نداره اول باید تست پام اسمیر بده بعد اگ پاپ اسمیر مختل بود مشکل داشت بعدش تست اچ پی وی تایپینگ میگیرن ک ببینن شما اچ پی وی داری اگر داری چ تایپی داری اگ منفی بود ک واکسن بزنید اگرم مثبت بود بازم واکسن بزنید برای اینک باقی تایپارو نگیرید

یه سوال من چطور میتونم مطمین شم این ویروس دارم یا نه از بس تو نت خوندم و شایع شده  به   ...

اگر ضایعه دیدی که با یه پنبه سرکه بزن روش اگر سفید شد زگیله وگرنه که هیچی، اگرم میخوای مطمئن بشی که انواع پرخطر رو نداری یه آزمایش بده 700 تومن خیالت راحت بشه، انواع کم خطر باعث ایجاد زگیل میشن و انواع پر خطر درون رحم تغییرات سلولی ایجاد میکنن و هیچ زگیلی وجود نداره

ولش کنید 😑این خانم نمیدونم ازکجا دلش پره اینجوری داره صحبت میکنه عصر ارتباطات ادم دوتا سرچ بزنه میل ...

ادم با اینهمه بی ادبی و تجاوز به حریم شخصی  شوکه میشه

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
اونی ک مجرده صرفا از لحاظ جنسی غیرفعال نیس  برعکسم هست خیلیا متاهلن ولی رابطه ندارن

به اون خانوم مثلن دکتر اینو بگو ...ادعای دکتریشم میشه مردمو خر فرص کرده خودم اگه پیراپزشکی نخونده بودم حرفاشو باور میکردم ..والا دکترای بیمارستان ما که میگفتن 99و نه دهم درصد رابطه جنسی اون یک درصدم هنوز ثابت نشده چون ویروس زگیل تو محیط خارج بدن زیاد زنده نمیمونه دیگه باید خیییلی بد شانس باشی تا از اون یه درصد مبتلا بشی ولی مثل اینکه اینجا هر کی مبتلا شده از همون یه درصد تایید نشده گرفته 

به اون خانوم مثلن دکتر اینو بگو ...ادعای دکتریشم میشه مردمو خر فرص کرده خودم اگه پیراپزشکی نخونده بو ...

عزیزم تنها چیزی که مهم نیست راه ابتلای این خانمه، در حال حاضر فقط درمانش مهمه

خواهش میکنم عزیزم، صفحه3 توضیح دادم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6756381/اونایی-که-زگ ...

من ابمنونس یماه مصرف کردم الان رفتم‌تحت رژیم ی مامایی ک خیلی درمورد اچ پی وی تحقیق کردن اطلاعات دارن ایشون بم مکمل معرفی کردن امیدوارم نتیجه بگیرم ❤❤بعد برای شیتاکه شما قرص مصرف کردید یا قارچ شو ؟