2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندماه؟من امدوز ته حلقم دیدم ی قسمت کوچیکی ملتهب ترسیدم زگیل زده باشه بااینک خودم پزشکم اما نمیتونم ...

مگه رابطه دهانی با همسرت داشته اگه داشتی احتمالش هست چون همسرتون از شما گرفته بعدم.با رابطه دهانی به گلوتون منتقل شده از شما بعیده که پزشکید چطور مبتلا به زگیل شدید مگه راه انتقالشو نمیدونستید ....

شماپزشک هستید

اره 😑 چندین تامتخصص رفتم تحت نظرم مرتب واکسن زدم ۴تا رفرنس و خوندم خودم ۲۰تا کیس حداقل تو بیمارستان دیدم  اما اونقد استرسم زیاد اصن نمیتونم کنترل کنم 

نه عزیزم استرس نداشته باش .اینطور ک معلومه خیلی هادرگیر این زگیل هستن یچیز عادی شده دیگه🙂

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
مگه رابطه دهانی با همسرت داشته اگه داشتی احتمالش هست چون همسرتون از شما گرفته بعدم.با رابطه دهانی به ...

عزیزم من یا از لیزر بیکینی گرفتم یا از همسرم نمیدونم ازکجا گرفتم  ولی خوب  و اینک واکسن شو قبل رابطه میخاستم بزنم گیر نیاوردم ۶ماه بعد از اولین رابطمم مبتلا شدم ینی اصن گیر نیاوردم تهشم با درد سر دوماه پیش تازه واکسن پیدا کردم و اینکه این ب شغل ادم و حرفص ربطی نداره ازهر ۱۰تا خانم ۷تاشون یا دارن الان یا داشتن دفع کردن

میشه بگین زگیل چجوریه ؟

من اسفند ماه خارش داشتم رعتم متخصص معاینه کرد چیزی نبود ۳۱ فروردین همینجری اتفاقی ورودی واژنم نیگا کردم دیدیم ۴تا زایده صورتی رنگ هست البت من چون قسمت مخاطی بود این رنگی بود قسمتای دیگ بیکینی ممکنه تیره باشه ولی اولین علایمم باخارش و ترشح زرد رنگ بدون بو بود

واقعا همشم ب روابط نامشروع و قبل ازدواجه بعد میان میگن شوهرمون دوس دختر داشته مهم نیست گذشتش به خودش ...

عزیزم الن همه رفرنسای عفونی و پوست از سال ۲۰۱۷ ب بعد میگن دیگ صرفا از راه جنسی نیست لیزر تماسی خیلییی الن باعث ابتلا میشه ما اونقد کیس مجرد داریم ک خدامیدونه 

واقعا همشم ب روابط نامشروع و قبل ازدواجه بعد میان میگن شوهرمون دوس دختر داشته مهم نیست گذشتش به خودش ...

رابطه جنسی یکی از راه های انتقالشه فقط میشه از استخر لیزر یا حتی دندوپزشکیم گرفت .هر گونه تماس مخاطی رابطه جنسی فقط یکی از دلایلشه .نباید راحت نظر داد من برا این گفتم متاسفانه چون خیلی این موردو دارم تو سایت دیدم