2777
2789

متاسفانه تو بازداری مبتلا شدم بشدت زیاد کل قسمت تناسلیمو گرفته بود چند جلسه کرایو تراپی کردم هر جلسه بیشتر شد دیگه ادامه ندادم دکترم گفت با دکتر زنان عملت میکنیم که بخاطر بارداریم نرفتم کارم شده بود گریه فقط بعد سزارینم خود به خود رفتن خداراشکر ی چند ماه درگیر بودم ببخشید شما کجاتون زده داخل یا روی بیکنی

تیکر لاغریم هست تاعید ۱۴۰۱وزن شروع ۹۰
عزیزم من یا از لیزر بیکینی گرفتم یا از همسرم نمیدونم ازکجا گرفتم  ولی خوب  و اینک واکسن شو ...

اگه واقعا دکتر باشی میدونی که لیزر و ...این حرفا همش چرته .اگه خودتون رابطه نداشتید حتما از همسرتون گرفتید .میدونم ربطی به شعل نداره ولی اگاهی یه دکتر تو زمینه انتقال این بیماریها خیلی بیشتر از یه فرد عامی و بیسواده اینو خودتم بهتر میدونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الن همه رفرنسای عفونی و پوست از سال ۲۰۱۷ ب بعد میگن دیگ صرفا از راه جنسی نیست لیزر تماسی خیلیی ...

خب تایپایی که داری جز تایپای پر خطر نیست بنظرم که شانس ابتلا به سرطان رحمو ببره بالا.البته اگه اشتباه نکنم شما پزشکین بهتر میدونین

اگه واقعا دکتر باشی میدونی که لیزر و ...این حرفا همش چرته .اگه خودتون رابطه نداشتید حتما از همسرتون ...

چه شک بیخودی میندازین واقعا 😐درکتون نمیکنم این خانم داره از رفرنس حرف میزنه شما از صحبتایی که از عوام شنیدین.من رشتم پزشکی نیست ولی علوم آزمایشگاهی خوندومو جز کادر درمانم حداقل دو واحد ویروس بیشتر از شما پاس کردم تو دانشگاه. تایید میکنم حرفای این خانمو.

اگه واقعا دکتر باشی میدونی که لیزر و ...این حرفا همش چرته .اگه خودتون رابطه نداشتید حتما از همسرتون ...

چرا همیشه ادمهای ناشی تر فکر میکنن بهتر میدونن و اظهار نظر میکنن؟!

بارها پیش اومده

تو یه جمع باشیم،یه پزشک هم باشه، اون بیسواده قاطع تر نظر میده

رابطه جنسی یکی از راه های انتقالشه فقط میشه از استخر لیزر یا حتی دندوپزشکیم گرفت .هر گونه تماس مخاطی ...

عزیزم 99ونیم درصد راه انتقالش رابطه جنسیه .اون نیم درصدم هنوز ثابت نشده ..بذو از منابع معتبر مطالعه کن من خودم پیراپزشکی هستم 

خب تایپایی که داری جز تایپای پر خطر نیست بنظرم که شانس ابتلا به سرطان رحمو ببره بالا.البته اگه اشتبا ...

اره تایپام اصن‌پرخطر نیستن و واکسنم زدم اما همون تایپ ۶م باعث میشه زگیل بزنم اعصابمو خرد میکنه

عزیزم الن همه رفرنسای عفونی و پوست از سال ۲۰۱۷ ب بعد میگن دیگ صرفا از راه جنسی نیست لیزر تماسی خیلیی ...

عزیزم مجردای الان بیشترشون رابزه جنسی با دوس پسرشون دارن ربطی به مجرد بودن نداره 

اره تایپام اصن‌پرخطر نیستن و واکسنم زدم اما همون تایپ ۶م باعث میشه زگیل بزنم اعصابمو خرد میکنه

یه سوال حالا دکترین تجربه دارین بپرسم ازتون.اگه این محل زگیلو با لیزر بسوزونن امکان بازگشت مجدد هست

از چی میشه باشه و راه های انتقال ش و میشه علایم شو بگین 

ببین راه شایعش جنسی عه اما ویروس اچ پی وی ب الکل مقاومه واس همین الن از طریق لیزر مالشی ک مستقیم باپوست درتماس هم خیلییی انتقال بیماری و زیاد کرده و همچنین اپیلاسیون غیربهداشی و علایم شم من خارش داشتم بعد زایده دراوردم اما خیلیا خارش ندارن بعد زایده درمیارن عکساشم تونت هست فدات 

عزیزم‌من‌خودم‌پزشکم بهتر میدونم این چیزارو و اینکه‌من ازتون سوال نکردم‌از کجا گرفتم فقط گفتم چون‌استرس دارم شمام تجربه هاتونو بگید النم تن شون سلامت اگ‌ممکنه دیگ ریپلی نکنید