2777
2789
عنوان

کنکوریا

74 بازدید | 13 پست

من نیت کردم به پنج تا دانش اموز کنکوری مشاوره بدم 

اگه کسی رو میشناسید که توان مالی نداره و نیاز به مشاوره داره پیام بده لطفا

عاشق آموزش زبان انگلیسی به بچه هام😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واس انتخاب رشته کمک میخام😢

منم😅

{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}

سلام  فکر کنم هم هدفیم😅💚

راستش من تصمیم گرفتم از اول مهر همین برنامو رو داشته باشم و جدی دنبالش کنم

اونم بیشتر قسمت علمی قضیه

اگه شما هم دوست دارین میخواید بگید بهتون اطلاع بدم با هم شروع کنیم؟

{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
استرس دارم رتبم بد بشه😢خیلی خراب کردم کشش سال سوم ندارم

واای رشته تجربی هستین؟🥺

سلام  فکر کنم هم هدفیم😅💚 راستش من تصمیم گرفتم از اول مهر همین برنامو رو داشته باشم و جدی دنب ...

اگر بخواید منم میتونم کمکتون کنم

عاشق آموزش زبان انگلیسی به بچه هام😍
واای رشته تجربی هستین؟🥺

ن انسانی هستم ولی ریاضیو و زبانو حسابی  قهوه ای کردم یه جورای مطمنم منفی میخورم لعنت بر اون شیطونی ک ب من گفت اینارو بزن 😢😭همشو تقریبا خوب جواب دادم ولی این دوتا نابود کرد

کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه  کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔
اگر بخواید منم میتونم کمکتون کنم

عالیه ممنونم😍💚

پس درخواست دوستی میدم انشاءالله بعدش حسااابی با هم همکاری میکنیم❤

ن انسانی هستم ولی ریاضیو و زبانو حسابی  قهوه ای کردم یه جورای مطمنم منفی میخورم لعنت بر اون شیط ...

من خودم رشتم ریاضیه حقیقتا😅

ولی میدونی از چند تا از بچه های انسانی ک پرسیدم اونام میگفتن خیلی سخت بوده🥺

انشاءالله ک عالی میشی گلی❤

من خودم رشتم ریاضیه حقیقتا😅 ولی میدونی از چند تا از بچه های انسانی ک پرسیدم اونام میگفتن خیلی سخت ...

مرسی عزیزم .ولی میدونی اگ ازم‌بپرسن بزرگ ترین اشتباهت چی بود میگم رشته انسانی . لامصب زورمم میاد همه میگن اسونه خبر ندارن ادم صاف میشه .

کنکورشم فقط فرهنگیانش خوبه بقیش چرت ۴ سال بخونی اخرشم چرت .هیچی بیکار . ک فرهنگیان هم مجاز شدنش واویلان هس😣

کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه  کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔