{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
راستش من تصمیم گرفتم از اول مهر همین برنامو رو داشته باشم و جدی دنبالش کنم
اونم بیشتر قسمت علمی قضیه
اگه شما هم دوست دارین میخواید بگید بهتون اطلاع بدم با هم شروع کنیم؟
{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
استرس دارم رتبم بد بشه😢خیلی خراب کردم کشش سال سوم ندارم
واای رشته تجربی هستین؟🥺
ن انسانی هستم ولی ریاضیو و زبانو حسابی قهوه ای کردم یه جورای مطمنم منفی میخورم لعنت بر اون شیطونی ک ب من گفت اینارو بزن 😢😭همشو تقریبا خوب جواب دادم ولی این دوتا نابود کرد
کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔
پس درخواست دوستی میدم انشاءالله بعدش حسااابی با هم همکاری میکنیم❤
ن انسانی هستم ولی ریاضیو و زبانو حسابی قهوه ای کردم یه جورای مطمنم منفی میخورم لعنت بر اون شیط ...
من خودم رشتم ریاضیه حقیقتا😅
ولی میدونی از چند تا از بچه های انسانی ک پرسیدم اونام میگفتن خیلی سخت بوده🥺
انشاءالله ک عالی میشی گلی❤