2777
2789
عنوان

کنکوریا

74 بازدید | 13 پست

من نیت کردم به پنج تا دانش اموز کنکوری مشاوره بدم 

اگه کسی رو میشناسید که توان مالی نداره و نیاز به مشاوره داره پیام بده لطفا

عاشق آموزش زبان انگلیسی به بچه هام😍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من واس انتخاب رشته کمک میخام😢

منم😅

{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}

سلام  فکر کنم هم هدفیم😅💚

راستش من تصمیم گرفتم از اول مهر همین برنامو رو داشته باشم و جدی دنبالش کنم

اونم بیشتر قسمت علمی قضیه

اگه شما هم دوست دارین میخواید بگید بهتون اطلاع بدم با هم شروع کنیم؟

{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
استرس دارم رتبم بد بشه😢خیلی خراب کردم کشش سال سوم ندارم

واای رشته تجربی هستین؟🥺

سلام  فکر کنم هم هدفیم😅💚 راستش من تصمیم گرفتم از اول مهر همین برنامو رو داشته باشم و جدی دنب ...

اگر بخواید منم میتونم کمکتون کنم

عاشق آموزش زبان انگلیسی به بچه هام😍
واای رشته تجربی هستین؟🥺

ن انسانی هستم ولی ریاضیو و زبانو حسابی  قهوه ای کردم یه جورای مطمنم منفی میخورم لعنت بر اون شیطونی ک ب من گفت اینارو بزن 😢😭همشو تقریبا خوب جواب دادم ولی این دوتا نابود کرد

کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه  کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔
اگر بخواید منم میتونم کمکتون کنم

عالیه ممنونم😍💚

پس درخواست دوستی میدم انشاءالله بعدش حسااابی با هم همکاری میکنیم❤

ن انسانی هستم ولی ریاضیو و زبانو حسابی  قهوه ای کردم یه جورای مطمنم منفی میخورم لعنت بر اون شیط ...

من خودم رشتم ریاضیه حقیقتا😅

ولی میدونی از چند تا از بچه های انسانی ک پرسیدم اونام میگفتن خیلی سخت بوده🥺

انشاءالله ک عالی میشی گلی❤

من خودم رشتم ریاضیه حقیقتا😅 ولی میدونی از چند تا از بچه های انسانی ک پرسیدم اونام میگفتن خیلی سخت ...

مرسی عزیزم .ولی میدونی اگ ازم‌بپرسن بزرگ ترین اشتباهت چی بود میگم رشته انسانی . لامصب زورمم میاد همه میگن اسونه خبر ندارن ادم صاف میشه .

کنکورشم فقط فرهنگیانش خوبه بقیش چرت ۴ سال بخونی اخرشم چرت .هیچی بیکار . ک فرهنگیان هم مجاز شدنش واویلان هس😣

کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه  کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز