سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
راستش من تصمیم گرفتم از اول مهر همین برنامو رو داشته باشم و جدی دنبالش کنم
اونم بیشتر قسمت علمی قضیه
اگه شما هم دوست دارین میخواید بگید بهتون اطلاع بدم با هم شروع کنیم؟
{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
استرس دارم رتبم بد بشه😢خیلی خراب کردم کشش سال سوم ندارم
واای رشته تجربی هستین؟🥺
ن انسانی هستم ولی ریاضیو و زبانو حسابی قهوه ای کردم یه جورای مطمنم منفی میخورم لعنت بر اون شیطونی ک ب من گفت اینارو بزن 😢😭همشو تقریبا خوب جواب دادم ولی این دوتا نابود کرد
کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔
پس درخواست دوستی میدم انشاءالله بعدش حسااابی با هم همکاری میکنیم❤
ن انسانی هستم ولی ریاضیو و زبانو حسابی قهوه ای کردم یه جورای مطمنم منفی میخورم لعنت بر اون شیط ...
من خودم رشتم ریاضیه حقیقتا😅
ولی میدونی از چند تا از بچه های انسانی ک پرسیدم اونام میگفتن خیلی سخت بوده🥺
انشاءالله ک عالی میشی گلی❤