2777
2789

سلام دوستان خوبم من ماه چهارم اقدامم چندروزه که سینه هام دردمیکنن وبشدت احساس خستگی دارم وزیرشکمم سمت چپ حس میکنم چیزی هست بنظرتون امکان داره باردارباشم؟میشه ازاولین علائمتون برام بگید

بعدم عزیزان من توچندماهه اخیرتاریخ پریودی منظم نداشتم اماطبق ماه پیش سه روزمونده به موعدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماه سوم اقدام هستم واسه بچه دوم ک الان فقط سینه هام کمی حساس شدن ۱۰ روز مونده ب موعدم بچه اولمم ه ...

منم سربچه اولم هیچ علامتی نداشتم امانمیدونم الان باردارم یانه ان شاالله که این ماه خبرخوب بشنوی عزیزم

بله بچه اولم ۶سالشه ترس که نه .

من بچم شهریور ۴ سالش پر میشه یعنی الان ۳ سالو ۱۰ ماهشه 

فقط هم بخاطره تنها بودن دخترم دومی رو میخام بیارم ولی همش حس میکنم از پسش برنمیام و خیلی سخت میشه مسئولیتم و این ک جایی رفتن مسافرت رفتن برام میشه آرزو تا اون بزرگ بشه

من بچم شهریور ۴ سالش پر میشه یعنی الان ۳ سالو ۱۰ ماهشه  فقط هم بخاطره تنها بودن دخترم دومی رو ...

منم پسرم بهمن ۶سالش پرمیشه 

خب مسولیت هابیشترمیشن امامن دوست دارم چون حس زندگی داره وبخاطریه سری مشکلاتی ک برام پیش اومده دکترتوصیه کردهرچ زودتربارداربشم

منم پسرم بهمن ۶سالش پرمیشه  خب مسولیت هابیشترمیشن امامن دوست دارم چون حس زندگی داره وبخاطریه س ...

منم مشکل دارم ک دکتر بهم گفته حتمن باردار بشم ولی من مریضیم رو با دارو کنترل میکردم تا الان ولی دخترم همش میگه من چرا آبجی ندارم داداش ندارم

منم مشکل دارم ک دکتر بهم گفته حتمن باردار بشم ولی من مریضیم رو با دارو کنترل میکردم تا الان ولی دختر ...

پسرمن دوست نداره بچه بیاریم امامن بخاطرمشکل خودم بایدبارداربشم ازخدامیخام که هرچ زودتربارداربشی وبازایمانت کاملاخوب بشی خانمی