2777
2789
عنوان

دندان پزشک های سایت میاین لطفا🌹

92 بازدید | 13 پست

سلام خواهر کوچیک من خیلی از دندون شانس نیورده 

دندون های پایینش از بالایی ها جلوتر اومده و باعث نازیبا شدن لبخندهاش میشع و خیلی ضایس هرچی هم بهش میگیم مسواک کن گوش نمیده الان به فکر درمان افتادیم ولی نمیدونیم چکاری لازمه عکسشو میزارم بگین لطفا 

ولی زود برمیدارم که آشنا توسایت پیدا نشه ببینه😅

ارتودنسی

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

متخصص ارتودنسی باید مراجعه کنید

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندوناش نوک به نوکه ؟چند سالشه؟اگر سنش کمه حتی امکان رشد بیشتر فک پایین و جلوتر اومدنش هست .

شما باید بری پیش متخصص ارتودنسی ازش عکس پانورامیک و لترال سفالومتری میگیرن براساس انالیز سفالومتریش مشخص میشه مشکلش استخونیه یا دندانی و پیچیده اس یا راحت درمانش .و براساس این ها طرح درمان میدن ممکنه فقط نیاز به پلاک باشه یا درمانای پیچیده تر

به متخصص ارتودنسی مراجعه کنید

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
ارتودنسی

خوب شما که دندانپزشکی به منم میشه کمک کنی .لثه پایین بین دندون نیش و کناریش به سمت جلو دچار ورم شده درد زیادی نداره اما خوب داره بیشتر وردمش اذیتم میکنه .به نظرت علتش چیه ؟

خوب شما که دندانپزشکی به منم میشه کمک کنی .لثه پایین بین دندون نیش و کناریش به سمت جلو دچار ورم شده ...

عفونت

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
چکار کنم الان 

آنتی بیوتیک بخور

ابسه نیست هاااا

بهتره به یه کلینیک مراجعه کنید تا معاینه کنن هزینه معاینه زیاد نیست یا ۱۵ یا ۲۰

کامنت بالای منو میخونین لطفا 

باید یه عکس بگیری و معاینه بشی  عزیزم احتمالا یکی ازین دوتا دندون مشکل داره و عفونت به ورای ریشه رسیده .

ولی  احتمال ضایعات دیگه هم هست باید بررسی شه

دندوناش نوک به نوکه ؟چند سالشه؟اگر سنش کمه حتی امکان رشد بیشتر فک پایین و جلوتر اومدنش هست . شما با ...

خانم دکتر من وقتی نوقا میخورم( یه جور شیرینی آجیلی که چسبنده هست) دندونم درد میکنه علتش چیه و باید چیکار کنم؟ درمورد شیرینی معمولی اون شکلی نیستم. ممنون🌸🙏

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم