2777
2789
عنوان

لاغری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 111 پست
من که گفتم نمیتونی از وزنم حدس بزنی هیکلمو. یکی از دوستام ۵۶ کیلوعه هیکلش عینه منه، از دور دست ادما ...

ایول خوش بحالت ولی از یه جهتم بخوای یکم زیاد بشی چاق به نظر میای قدت چنده ؟عاشق شمردن مهره های دستبندت شدم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا قبل دارو خونا عطاری ها داشتن الان خودمم دنببال خرید اینترتیم ولی میترسم قلابی باشه تو سایت تعری ...

لطفا از هرجایی نخر چون خطرناکه از داروخانه پیگیر شو و هولگرام اصل بودن داشته باشه و آرم سازمان غذا دارو چون یکی از دوستام دخترخاله ش  از ماهواره قرص لاغری خریده یکی از کلیه اشو تو طولانی مدت از دست داده باید دیالیز بشه (عطاری ها هم اصلا معتبر نیستن )

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
واقعا بعدا دیگه درد نمی کنه؟

نه عزیزم اصلا من و همسرم اولین بار شدید کبود شدیم و درد داشتیم الان انگار نه انگار فقط اولشه 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
لطفا از هرجایی نخر چون خطرناکه از داروخانه پیگیر شو و هولگرام اصل بودن داشته باشه و آرم سازمان غذا د ...

ممنون از راهنماییتون

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
سنگینه میوفته اون قدیمی ها که سبک بودن رو میزدم ولی اینو نمی تونم 

منم با همین سنگینا میزنم اتفاقا اینا خیلی بهترن . تمرین کنی حتما میتونی

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.

ممنون از راهنماییتون

من خودم با تمام این توجه هام از داروخانه قرص خریدم و لاغر شدم آزمایشم دادم خوب بود مشکلی بوجود نیومد برام ولی از وقتی دوستم داستان دختر خاله شو گفت رسما سکته کردم از ترس 

من خودم با تمام این توجه هام از داروخانه قرص خریدم و لاغر شدم آزمایشم دادم خوب بود مشکلی بوجود نیومد ...

چه قرصی چقدر در ماه کم کردین 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇