2777
2789
عنوان

لاغری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 111 پست
خیلییی درد داره و سخته من خریدم همونطور جمع کردم مونده 

فقط اولش درد و کبودی داره بعد دیگه خوب  میشه

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه راهنماییم کنی

وزن بالا به خاطر رطوبت بالاست. اگر شخص بدنش چربی و شل باشه بلغمه و اگر عضله ای باشه دمویه. و بلغمیها راحتتر از دمویها لاغر میکنن

همسر خودم دموی هست و ۱۵ کیلو کم کرد و دیگه اضافه نکرد و تنها رژیمی بود که انجام داد و وزنش برنگشت

از داروخانه خریده ؟؟؟

والا قبل دارو خونا عطاری ها داشتن الان خودمم دنببال خرید اینترتیم ولی میترسم قلابی باشه تو سایت تعریفشو زیاد میکنند

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
واقعا ۴۰ کیلویی میگی زیادی لاغر نیستی مطمئنی😐😂

من که گفتم نمیتونی از وزنم حدس بزنی هیکلمو.

یکی از دوستام ۵۶ کیلوعه هیکلش عینه منه، از دور دست ادما من همیشه نگاه میکنم که لاغرن خیلی یا نه.

من دستبندم ۲۰ تا مهره داره دقیقا اندازمه پس زیادم لاغر نیستم(مهمونی حوصلم سر رفته بود تعداد مهره ها رو شمردم😂)

البته وزنم نسبت به سنم خوبه خب🥺☹

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

عه چقدر خوب عزیزم مثلا من چیکار کنم  حیف انداممه ۶۱ کیلو ۱۶۵ وزنم همه جام رو فرمه خدادی فقط بعد ...

ببین اولین کار اصلاح تغذیه س. حتی نحوه آب خوردن مهمه. ناهار رو باید کم کنید‌ 

اگه بخوا بنویسم خیلی طولانیه. من واتس اپ گروه دارم. لینکش رو میذارم خواستین اونجا کامل توضیح میدم البته تو قسمت پیوی بپرسین ازم

شناسایی و درمان مشکلات داخلی به کمک *سونوی زبان* و تعیین مزاج توسط کارشناسان طب سنتی

مشاوره *رایگان* به صورت خصوصی و عمومی انجام میشود

لینک:

https://chat.whatsapp.com/CnYsnhEu4ZJ66wUZEt8ZYn

https://instagram.com/salem_zendegi.konid?utm_medium=copy_link