khanomgoul مدیر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 عنوان پلی کیستیک | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 54 پست کسی هست پلی کیستیک باشه و از کیت تخمک گذاری نتیجه گرفته باشه؟؟ خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی... 1400/04/25 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 نه عزیزم میخوام منم ببیننم اگه فایده داره تست کنم من نزدیک ۷ تا زدم همش هاله داره🤦♀️ خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 ۲ماهه من عادت نشدم بیبی چک زدی؟؟ خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4847 ناخواسته بود؟ کلا دکتر کفته بود پلی کیستیکم پریودا نامنظم عفونت شدید فولیکول ضعیف منم نمیخاستم ب این زودیا باردار بشم واسه همین درمان نمیکردم پیشگیری چندانی نداشتیم ولی دوران تخمک گذاری اصلا رابطع برقرار نمیکردیم اینم ک باردار شدم طبق محاسبات فردای روزی ک پریودم تموم شده گرفته... بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
soymali عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 484 بیبی چک زدی؟؟ اره منفیه من کلا عادتام نامنظمه سالهاست پلی کیستکمو نامنظم
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4847 ای جانم مبارک باشه عزیزم برای ما هم دعا کن چشم گلم ان شالله همه ب وقتش باردار یشن بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4847 میشه بپرسم اقدامتون چطوری بود؟ والله اقدام خاصی نداشتم با کیست و عفونت شدید و فولیکول ضعیف فردای پایان پریودم ناخاسته باردار شدم بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 اره منفیه من کلا عادتام نامنظمه سالهاست پلی کیستکمو نامنظم دکتر رفتی؟ خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
slolob عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 5704 کلا دکتر کفته بود پلی کیستیکم پریودا نامنظم عفونت شدید فولیکول ضعیف منم نمیخاستم ب این زودیا باردار ... چندسالته عزیزم؟ حتما قسمت بوده ان شاء الله سالم باشه
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 والله اقدام خاصی نداشتم با کیست و عفونت شدید و فولیکول ضعیف فردای پایان پریودم ناخاسته باردار ... انشالله صحیح و سالم بغل بگیریشتوروخدا همه کسایی ک تو انتظارن تا مادر بشنو دعا کن🙏 خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4847 چندسالته عزیزم؟ حتما قسمت بوده ان شاء الله سالم باشه ۲۱ خودم ۲۴ همسرم.۳ ساله ازدواج کردم بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
slolob عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 5704 اره منفیه من کلا عادتام نامنظمه سالهاست پلی کیستکمو نامنظم پروژسترون بزن پریود بشی
slolob عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 5704 ۲۱ خودم ۲۴ همسرم.۳ ساله ازدواج کردم خب سنت کمه عزیزم برا همین نیاز به دارو درمان نداشتی
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4847 خب سنت کمه عزیزم برا همین نیاز به دارو درمان نداشتی نمیدونم ک خلاصه این بلا سرم اومده بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
soymali عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 484 دکتر رفتی؟ هربار رفتم ضد بارداری داده بود اونم با بدنم نمیساخت تهوع داشتم یه ماه دوماه مبخوردم قط میکروم تا اینکه تصمیم گرفتم باردار شم و اقدامم الان ببینیم چی میشه
nafasbanooooooo عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 829 عزیزم پلی کیستیکم ماه قبل کیت میزدم چن روزی خط کمرنگ افتاد بعد کلا سفید شد، این ماه سه روز کمرنگ بود ، ولی امروز کاملا پررنگ شد فکر کنم امروز تخمکگذاری بوده هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم