2777
2789
دوره هام ۳۷ روزه ۳۵ ۴۰ اینا ولی یجا خوندم گفت کمترین دوره رو در نظر بگیر من ۳۵ در نظر گرفتم بعد ...

واییی الهی زودی باردار بشی منم درجریان بذار حتما خیلی ذوق میکنم یه پلی کیستیک باردار میشه امیدوار میشم منم 😍

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
واییی الهی زودی باردار بشی منم درجریان بذار حتما خیلی ذوق میکنم یه پلی کیستیک باردار میشه امیدوار می ...

حتما عزیزم توکلم بخداست

الهی هرکی دلش میخواد باردار باشه الهی هرکس ک منتظره دامنش سبز بشه بحق سه ساله کربلا🙏

خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه مینت هم نصب کردم اونم گفت امروز تخمک گذاریه

چه خوب مرسی که گفتی عزیزم منم نصبش میکنم حتما 💕

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
حتما عزیزم توکلم بخداست الهی هرکی دلش میخواد باردار باشه الهی هرکس ک منتظره دامنش سبز بشه بحق سه سا ...

الهی آمیننن 💓

قربونت انشاالله ک نتیجه بگیریم هردو

الهی آمین به امید خدا😘💞

چیه مارکش

مکث ،ی جایی خوندم که شاید چن روز مثبت باشه و برای پلی کیستیک امکانش هست خطا بده و پنج روز هم مثبت باشه، فردا هم میزنم ببینم چی میشه

خدا کنه این ماه  هر دو تایی نی نی دار بشیم😍

هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم  
مکث ،ی جایی خوندم که شاید چن روز مثبت باشه و برای پلی کیستیک امکانش هست خطا بده و پنج روز هم مثبت با ...

منم خوندم مکث خطا داری بعد تخمک گذاری پایین نمیاد البته برا خودمم مکث چون گشتم مارک دیگه ای پیدا نکردم

ب امید خداا🙏🙏🙏

الهی خدا هرکس ک میخواد مامان بشه این لطف رو در حقش بکنه

مکث ،ی جایی خوندم که شاید چن روز مثبت باشه و برای پلی کیستیک امکانش هست خطا بده و پنج روز هم مثبت با ...

ولی شما تا وقتی کیت + هست اقدام داشته باش

من ی تاپیک دیدم کیت ی خانومی داشت منفی میشد یعنی از زمان تخمک گذاریش گذشته بود

سونو داد اون تایمی ک کیت منفی شده بود تخمکش ازاد شد

بازم شما حواستو جمع کن انشالله ک نتیجه بگیریم همگی