khanomgoul مدیر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 عنوان پلی کیستیک | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 54 پست کسی هست پلی کیستیک باشه و از کیت تخمک گذاری نتیجه گرفته باشه؟؟ خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی... 1400/04/25 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 دوره هام ۳۷ روزه ۳۵ ۴۰ اینا ولی یجا خوندم گفت کمترین دوره رو در نظر بگیر من ۳۵ در نظر گرفتم بعد ... واییی الهی زودی باردار بشی منم درجریان بذار حتما خیلی ذوق میکنم یه پلی کیستیک باردار میشه امیدوار میشم منم 😍 تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 واییی الهی زودی باردار بشی منم درجریان بذار حتما خیلی ذوق میکنم یه پلی کیستیک باردار میشه امیدوار می ... حتما عزیزم توکلم بخداستالهی هرکی دلش میخواد باردار باشه الهی هرکس ک منتظره دامنش سبز بشه بحق سه ساله کربلا🙏 خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 برنامه مینت هم نصب کردم اونم گفت امروز تخمک گذاریه چه خوب مرسی که گفتی عزیزم منم نصبش میکنم حتما 💕 تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 حتما عزیزم توکلم بخداست الهی هرکی دلش میخواد باردار باشه الهی هرکس ک منتظره دامنش سبز بشه بحق سه سا ... الهی آمیننن 💓 تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 چه خوب مرسی که گفتی عزیزم منم نصبش میکنم حتما 💕 قربونت انشاالله ک نتیجه بگیریم هردو خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 قربونت انشاالله ک نتیجه بگیریم هردو الهی آمین به امید خدا😘💞 تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
nafasbanooooooo عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 829 چیه مارکش مکث ،ی جایی خوندم که شاید چن روز مثبت باشه و برای پلی کیستیک امکانش هست خطا بده و پنج روز هم مثبت باشه، فردا هم میزنم ببینم چی میشهخدا کنه این ماه هر دو تایی نی نی دار بشیم😍 هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 مکث ،ی جایی خوندم که شاید چن روز مثبت باشه و برای پلی کیستیک امکانش هست خطا بده و پنج روز هم مثبت با ... منم خوندم مکث خطا داری بعد تخمک گذاری پایین نمیاد البته برا خودمم مکث چون گشتم مارک دیگه ای پیدا نکردمب امید خداا🙏🙏🙏الهی خدا هرکس ک میخواد مامان بشه این لطف رو در حقش بکنه خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 مکث ،ی جایی خوندم که شاید چن روز مثبت باشه و برای پلی کیستیک امکانش هست خطا بده و پنج روز هم مثبت با ... ولی شما تا وقتی کیت + هست اقدام داشته باشمن ی تاپیک دیدم کیت ی خانومی داشت منفی میشد یعنی از زمان تخمک گذاریش گذشته بودسونو داد اون تایمی ک کیت منفی شده بود تخمکش ازاد شدبازم شما حواستو جمع کن انشالله ک نتیجه بگیریم همگی خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
nafasbanooooooo عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 829 منم خوندم مکث خطا داری بعد تخمک گذاری پایین نمیاد البته برا خودمم مکث چون گشتم مارک دیگه ای پیدا نکر ... الهی آمین هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم