khanomgoul مدیر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 عنوان پلی کیستیک | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 54 پست کسی هست پلی کیستیک باشه و از کیت تخمک گذاری نتیجه گرفته باشه؟؟ خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی... 1400/04/25 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 هربار رفتم ضد بارداری داده بود اونم با بدنم نمیساخت تهوع داشتم یه ماه دوماه مبخوردم قط میکروم تا این ... چند وقته اقدامی خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 عزیزم پلی کیستیکم ماه قبل کیت میزدم چن روزی خط کمرنگ افتاد بعد کلا سفید شد، این ماه سه روز کم ... خیلی ممنونممم ازت خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 جواب دادن منو لایک کنید لطفا عزیزم کیت من امروز مثبت شد خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
soymali عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 484 عزیزم کیت من امروز مثبت شد چه خوب اقدام کن ببین باردار میشیتوروخدا اگه باردار شدی بهم بگو ازت خواهش میکنم من خیلی نگرانم
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 حدودا ۱ ماه انشاالله بزدوی هممون باردار میشم ب امید خدا خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 چه خوب اقدام کن ببین باردار میشی توروخدا اگه باردار شدی بهم بگو ازت خواهش میکنم من خیلی نگرانم حتما خبرشو میدم خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
nafasbanooooooo عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 829 خیلی ممنونممم ازت من هم دیروز مثبت بود هم امروز🙄 هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 من هم دیروز مثبت بود هم امروز🙄 برای من امروز صبح مثبت شد خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 من هم دیروز مثبت بود هم امروز🙄 چیه مارکش خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 عزیزم کیت من امروز مثبت شد ای جانم انشاالله بگیره و بیای خبر مثبت شدن بیبی چکتو بذاری گلم 🤩 تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 ای جانم انشاالله بگیره و بیای خبر مثبت شدن بیبی چکتو بذاری گلم 🤩 انشالله🙏انشالله شماام خبر مامان شدنتو بدی بهم گلم🌹 خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 انشالله🙏 انشالله شماام خبر مامان شدنتو بدی بهم گلم🌹 ان شالله مهربونممم . دوره های شما چندروزه است از روز چندم شروع به استفاده کیت کردین ؟ تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 ان شالله مهربونممم . دوره های شما چندروزه است از روز چندم شروع به استفاده کیت کردین ؟ دوره هام ۳۷ روزه۳۵۴۰ ایناولی یجا خوندم گفت کمترین دوره رو در نظر بگیرمن ۳۵ در نظر گرفتمبعد منهای ۱۷ کردمشد ۱۸ از روز ۱۸ پریودی کیت میزدمهمش خط کمرنگ توش بودک فکر میکردم جواب نمیدهامروز ک امتحان کردم پررنگ شد خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
khanomgoul مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 552 ان شالله مهربونممم . دوره های شما چندروزه است از روز چندم شروع به استفاده کیت کردین ؟ برنامه مینت هم نصب کردماونم گفت امروز تخمک گذاریه خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...