2777
2789

سلام عشقا

قیمتشم مینویسم

چیز زیادی نخریدم ولی ذوق داشتم بزارم 

عین بچه ها جورابم میخرم خوشحال میشم \(^_^)/ 

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرانمیزازی پس

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

مبارک باشه

ببینم😁

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
اینو خریدم ۲۰۰ تقریبا البته هنوز ب دستم نرسیده..اولین باره خرید اینترنتی میکنم استرس دارم😂😂😂😂

مبارکه 

من آن گلبرگ مغرورم ک میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم 👌🏻👌🏻👌🏻 
تورخدا یه حمد برای خواهر من بخونید کرونا گرفته اسمش فاطمه محیاست ۱۲ سالشه

اخی

انشالله بهتر میشه

مایعات و سوپ و مغزیجات و آب هویج و دمنوش آویشن زیاد بهش بدین

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
اینو خریدم ۲۰۰ تقریبا البته هنوز ب دستم نرسیده..اولین باره خرید اینترنتی میکنم استرس دارم😂😂😂😂

برای خرید نتی حتما قبل ثبت سفارش بگو براتون عکس غیرژورنال بزاره زیر بار نرفت قبول نکن من ی بار گول خوردم برام درس عبرت شد

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅

خوشگله❤😃نکنه حال الانت اینع😂💔

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒