2777
2789
عنوان

بچه ها بیـاید عکس خـریدامو بـبینید+عکـس

| مشاهده متن کامل بحث + 2665 بازدید | 49 پست

بینیت خوشکل شد عزیزم

بهتر شد؟

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا توخوشیات بپوشی🧡🙃

من از مانتو وشلوار آخریه خوشم اومد 

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
اینم ۵۵ 

اینو خیلی خوب خریدی😁

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
هنوز یکم کجه اصلا اون مدلی نشد ک دوس داشتم میرمم مطب مرتیکه بداخلاقی میکنه دماغم میخندم انگار منق ...

الهییییی

ولی انصافا بینی قبل عملت ایرادی نداشت

بایدزمان بگذره درست میشه

ضمنامبارک باشه انشالله به دل خوش بپوشی عزیزم

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
قابلی نداره عزیزم ایشالا شما بهتریناشو بخری ب دل خوش💖

ممنان😀😉💕

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی