2777
2789
عنوان

بارداری

251 بازدید | 33 پست

دوستان من امروزم توجه شدم باردارم اما نمیدونم باید چیکار کنم چی بخورم چی نخورم کی برم دکتر کی برم سونو؟ فردا برم دکتر زنان تا ببینه ساک حاملگی تشکیل شده یا نه؟ 

برو بهداشت راهنماییت میکنه مبارکه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

مبارکا گلم

زودتر برو دکتر تا برات اسید فولیک و اینا بنویسه و سونو برات بنویس برات 

زعفرون و گلاب و کنجد و شوید نخور چیزای گرم کلا کمتر بخور رازیانه زیره اینا 

چیزای مقوی و اجیلم ک بخور دیگه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم آزمایش باردار شدنتو بردار برو پیش یه دکتر خوب زنان و زایمان ....بعد دیگه برات یه سنو تشکیل قلب و ساک حاملگی و این چیزا برات مینویسه که انجام بدی اگرم خودش دستگاه سونو داشته باشه همونجا دکتر خودش برات انجام میده عزیزم بعد برو بهداشت پرونده تشکیل بده و دیگه خودشون میگن چکار کنی 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

زعفرون و آویشن و گل گاوزبان و زرشک و زیره  و این چیزا نخور عزیزم 

پیش دکترم برو برات قرص بنویسه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
عزیزم آزمایش باردار شدنتو بردار برو پیش یه دکتر خوب زنان و زایمان ....بعد دیگه برات یه سنو تشکیل قلب ...

بهداشت واجبه؟ یعنی باید زیر نظر بهداشت باشم بجای پزشک؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز