2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 33 پست

عزیزم فردا برو زیر نظر ی دکتر تا آزمایشات لازم برات بنویسه بعد بهداشت برو پرونده برات باز کنن  فکنم ۵هفته ای ولی اصلا زود نرو سونو بزار ۸هفتگی برو ک استرس بهت ندن 

چیزای زیاد گرمم نخور مث زعفرون چیزای گیاهی

بعدش خیلی ب تغذیت دقت کن حتما صبحانه کامل بخوری

تغذیه خیلی مهمه مخصوصا تو این هفته های بارداری پایین 

اصلا زیاد کار نکنی چیزای سنگین هم بلند نکن 

خلاصه هوای خواهرزاده ی گلمو داشته باشیا😍😍😘 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

به به مبارک انشالله یه بچا خوشکل به دستوبگیری عزیزم😘😊😍♥️

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم امروز سه تا بی بی زدم یکیش دیشب که یه هاله خیلی خیلی محو افتاد به شوهرم نشون دادم گفت توهمه امروز صبح زدم هاله بازم محو بود ولی خوب میشد دید به جاریم نشون دادم اونم دید هم ماله دیشب و هم امروز و امروز بعد از ظهرم زدم بعد از یک ربع هاله افتاد حالا موندم چیکار کنم برم ازمایش یا نه

بهداشت واجبه؟ یعنی باید زیر نظر بهداشت باشم بجای پزشک؟ 

نه هم دکتر هم بهداشت عزیزم 

دکتر که سونو برات مینویسه و آزمایش و این چیزا 

بهداشتم باید بری پرونده تشکیل بدی برا کارا دیگه واکسن های کوچولو و مراقبت ها و این چیزا میرفتم 

من سونو میرفتم انجام میدادم میبردم پیش دکتر با اینکه اگه خدایی نکرده مشکلی بود دکتر دارو میداد مثل عفونت یا چیزا دیگه بهداشت بخاطر مراقبتش وزن و قد و فشار و ماه ها بالا هم هر هفته میرفتم ضربان قلب نی نی رو چک میکردم با الان واکسن بچم و قطره هاش بهداشت میده 

دکترم هرماه میرفتم سونو ازمایش یا عفونت داشتم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
مرسی فداتشم از راهنماییت 

خواهش گلم کاری نکردم 😘😘 ان شالله که به خوبی و خوشی این دوران خوب و قشنگ و پر از هیجان و استرس رو  تموم کنی و زایمان خوبی داشته باشی 🤲و نی نی رو صحیح و سالم بگیری بغلت گلم 😍😘

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
عزیزم فردا برو زیر نظر ی دکتر تا آزمایشات لازم برات بنویسه بعد بهداشت برو پرونده برات باز کنن   ...

قربون تو برم من خاله جووووونی

چشم فداتشم مرسی از راهنمایی های خوبت عزیزدلم ❤️❤️😍😍💋💋

قربون تو برم من خاله جووووونی چشم فداتشم مرسی از راهنمایی های خوبت عزیزدلم ❤️❤️😍😍💋💋

خدانکنه جوونم

فدات بشم لطف داری دیگه وظیفه س 🤪😂😍

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
بنظرم برو آزمایش بده گلم خیالت راحت میشه

آزمایش چی جانم برای چی گلم ؟ 

من که مشکلی ندارم گلم 

از گذشتم گفتم وقتی باردار بودم ازمایش و سنو عفونت ادراری داشتم