2777
2789
عنوان

همسایه فضول

164 بازدید | 8 پست

سلام

محله ما قدیمیه و خانمها میشینن توی کوچه.حدود  ۲۰ ساله ساکن کوچه ایم. یه همسایه فضول و حسود داریم همیشه همینطوری بود،الان همه بچه هاش ازدواج کردن و رفتن،فقط خودش و شوهرش هستن.از صبح تا شب یا درحیاط میشینه یا پشت پنجره اس،همه رفت و امدها و اتفاقات رو میبینه.پارسال که با مادرم الکی دعوا کرد  برادربزرگم رفت با پسر همین همسایه حرف زد که تذکر بدن به مادرش ،پسرش گفته بود که  با زن منهم همینطوره مدام دعوا میکرده فحشش میداده که تصمیم گرفتم جدا بشم و خانه جداگانه برای زنم بگیرم.

بدم از این میاد زن سالخورده  ۷۰ ساله مثل پسرا با صدای بلند به من و خواهر و داداشم حرف میندازه ادمم نمیدونه باهاش چطور برخورد کنه؟

شما هم این طور همسایه هایی دارید؟

وای اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم

دیشب برام تو کوچه خواستگار پیدا شد

نشسته بودیم با زنعمو و دخترعموها و همسایه ها حرف میزدیم چند تا خانم از تبریز اومدن از من خواستگاری کردن

پسره دامپزشکه اتریش درس خونده😂😂😂😂😂😂😂

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

جدا از شوخی اصلا قاتی هم محلی ها نشید حدودتون رو رعایت کنید

من و خواهرم اصلا بیرون نمیشینیم،مدتهاست نمیذاریم مادرمم بره کوچه و هم صحبت این همسایه فضول بشه .همسایه امون دو دقیقه هم توی کوچه ببیندمون متلک خودشو میگه

هیچی نگو بزار هرچی دل تنگش میخوادبگه،جواب اینجورادمارو دادن توهین به شخصیت خودمونه😊 

منم جواب نمیدم فقط گاهی ادمو کلافه میکنه از سرکار برمیگردی ساعت ۲ظهر وسط کوچه پهنه و دهنش به متلک بازه.

ممنون عزیزم از راهنماییتون

منم جواب نمیدم فقط گاهی ادمو کلافه میکنه از سرکار برمیگردی ساعت ۲ظهر وسط کوچه پهنه و دهنش به متلک با ...

میگم که عزیزم اصلا نادیده بگیر حرفی بت زد نگاش نکن انگاراصلاوجودخارحی نداره این بهترین کاره 

خدایاشکرت
میگم که عزیزم اصلا نادیده بگیر حرفی بت زد نگاش نکن انگاراصلاوجودخارحی نداره این بهترین کاره 

قبلا متلک نمیگفت،اخرین بچه اش که ازدواج کرد و رفت  شروع کرده متلک گفتن.

دقیقا همینکارو میکنم فقط باید نادیده اش بگیرم و محلش ندم تا خسته بشه.

ممنون عزیزم بخاطر پاسخ و راهنماییت.

تنتون سلامت و دلتون شاد