2777
2789
عنوان

مراسم ختم

82 بازدید | 14 پست

دوستان پدر جاریم فوت شده فردا مراسم سوم هست .فردا قراره برم .اول بگم که من ۷ساله ازدواج کردم یکبار منو خونش دعوت نکرده و خوبیههای همسرم رو با بدی جواب داده بودن طبق گفته همسرم .الان من فردا برم گل بخرم یا نخرم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونواده نزدیکم باشن گل میخرم .دور نه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

آدما تو عزا و از دست دادن عزیزاشون حتی از بقال سر کوچه هم انتظار دارن اگر خیلی دلت صاف نیس برای رضای خدا و حفظ ظاهر خودت برو تسلیت بگو و ی چیزی دستت بگیر ببر

اگر کاری کنی براش بعدا هم زبون خودت درازه که من خوب بودم

ما رسم گل نداريم. واسه همين نميدونم بايد چيكار كني

فقط برو. فاتحه بخون. تسليت بگو. يكم بشين و برگرد

خدا رحمتش كنه

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

گل نیاز نیست

برو یه تسلیت بگو

و یه فاتحه هم بخون و برگرد

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

عزیزم چی ببرم

اخه نمیدونم در چه حد میخای هزینه کنی اگر منظورت باکس گل هستش که قیمتاشون زیاده اگر اوکیی ببر

ولی اگر ی دسته گل معمولی میخای بگیری بهتره به جاش

دیس خرما با پودرنارگیل رنگی تزیین کنی خوبه

میشکا هم میچینن تو ظرف دیدم

ی چیزی ببر به چشم بیاد

اگر دلت خواست برای پنجشنبه بعدی که میشه اولین پنجشنبش هم ی چیزی ببر

اخه نمیدونم در چه حد میخای هزینه کنی اگر منظورت باکس گل هستش که قیمتاشون زیاده اگر اوکیی ببر ولی اگر ...

ببین حالا به تاپیکت ربطی نداره یهو یادم افتاد

انقدر همچین اتفاقاتی افتاده که با همین محبت های کوچیک رابطه ها خوب شدن

ی خانمی بود تعریف میکرد خانواده شوهرش اذیتش میکردن تا اینکه پای مادرشوهره شکست و همین عروس رفت پرستاریشو کرد که مادرشدهر رو خجالت زده کنه با لطفش الان شده سوگولی