2821
2789
عنوان

عجیب غریب🤦🏽‍♀️💔

137 بازدید | 7 پست

سلام خانما 

چند روز پیش عروسی یکی از اقوام دور دعوت شدیم ، شومیز تنم سفید بود و تمیز حتی قبل از پوشیدنم چک کرده بودم 

اومدیم خونه و من امروز که میخواستم بندازم ماشین لباسشویی دیدم پشت یقه لباسم از داخل قرمز شده 😐

حسابی دارم میترسم چون چک کرده بودم تر و تمیز بود امکان نداره جایی خورده باشه چون اصلا دیده نمیشه از داخل کثیف شده چیکارش کنم دعا و طلسم و اینطور مسائل نباشه😂🤦🏽‍♀️😐💔

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑🤐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑🤐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑🤐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑🤐

لایکم کنید.لایک شه پستام.لایک دوص.لایککککک.لایککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😐😐😐😐 چی بود قضیش خبر ندارم نشنیدم اصلا

فیلمشودیدم فک کنم تونت هم باشه ولی اگ میترسی نبین طفلک زن زده میشه ی مرد خیلی عارف و قوی میاد کمکش میکنه باجنه صحبت میکمه میگ توچجوری واردبدن دخترشدی چرا میگ زن عموش طلسمش کرده مالیده ب لباسش طلسمو کاملا هم واقعی بود 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز