2777
2789
عنوان

عجیب غریب🤦🏽‍♀️💔

136 بازدید | 7 پست

سلام خانما 

چند روز پیش عروسی یکی از اقوام دور دعوت شدیم ، شومیز تنم سفید بود و تمیز حتی قبل از پوشیدنم چک کرده بودم 

اومدیم خونه و من امروز که میخواستم بندازم ماشین لباسشویی دیدم پشت یقه لباسم از داخل قرمز شده 😐

حسابی دارم میترسم چون چک کرده بودم تر و تمیز بود امکان نداره جایی خورده باشه چون اصلا دیده نمیشه از داخل کثیف شده چیکارش کنم دعا و طلسم و اینطور مسائل نباشه😂🤦🏽‍♀️😐💔

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑🤐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑🤐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑🤐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑🤐

لایکم کنید.لایک شه پستام.لایک دوص.لایککککک.لایککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐 چی بود قضیش خبر ندارم نشنیدم اصلا

فیلمشودیدم فک کنم تونت هم باشه ولی اگ میترسی نبین طفلک زن زده میشه ی مرد خیلی عارف و قوی میاد کمکش میکنه باجنه صحبت میکمه میگ توچجوری واردبدن دخترشدی چرا میگ زن عموش طلسمش کرده مالیده ب لباسش طلسمو کاملا هم واقعی بود 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚