2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 17776 بازدید | 261 پست
❤️😄مرسی ازت     این موضوع خیلییی عذابم میده    

میدونم عزیزم درکت می‌کنم متاسفانه فرهنگ و عدم آگاهی جامعه ما دخترا رو منزوی و افسرده می‌کنه حتی زنا متاهل 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟
خب خاله زن دایی مادر معلم استاد بلاخره یکی ک بشه ازش کمک گرفت 

باید فردا  ب مامانم بگم  ابرو پسره ارو ببره 

چون دیگه بریدم 

دارم خودمو شکنجه میکنم. با فکرایی ک میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما برو مشاوره

متاسفانه 99 درصد زنان یکبار آزار جنسی و تجربه کردن حالا چه با کلام چه با جسم..... بهش فکر نکن 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

من ۷سالم بود داییم...

ببین فقط یچیز بهت بگم من پارسال به پدرم گفتم ولی تو اصن نگو 

بکارت و اینارو فراموش کن پرده ارتجاعی خونی نداره درضمن تو عذاب وجدان هم نداری چون گناهی نداری راحت ازدواج کن

فکر کن ارتجاعی هستی

با ی تراپیست مشورت کن میتونی از این مرحله رد شی

اونی که باید تقاص بده اونه نه تو

به هیچکس نگو و فک نکن پسری رو گول میزنی چون تو مقصر نبودی و لذت نداشتی

لایک نکن💨

واقعی هست یا باز سرکاریم 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
تو تنهایی تف کن روش یا ناشناس پیام بده همه ی نفرتتو خالی کن توش و نفرینش کن از تههههه دلت شاید مرد د ...

کاش حداقل  تو سن هش سالگی باهام این کارو نمیکرد   

عزیزم به هیچکس چیزی نگو

گیرم ک تو گفتی 

فک کردی اون گردن میگیره؟

آبروت میره

همه میگن لابد با کسی رابطه داشته خواسته بندازه کردن پسر عمه ش

اول ی دکتر زنان برو بگو ایشون(مادرت)مامان نامزدمه گواهی بکارت میخوام

خیالت راحت گواهیو بهت میده

اگرم نداد و مشکلی داشت بعدش تاپیک بزن تگم کن بگم چیکار کنی

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"