تو بچگی (۸سالگی الانم ۱۶سالمه) یکی از فامیلا نزدیکم بم تجاوز کرد و تحدیدم میکرد ک میکشمت اگ ب پدر و مادرت بگی منم بچه بودم نمیفهمدم تو خونه با این تنها بودم پدر و مادرممم سرکار ا بس حالم بدههه نمیدونم چطور بگم توضیح بدم امشبمم عقدشه 😄 هعییی نمیدونممم چی بگممم فقط میخام گریه کنم خیلی بده هر استوری هم باز میکنم عکسش هس 🤦🏿♀️ شب و روز دارمبش فکر میکنم حتی چن بارم ب خودکشی فکر کردم (: یچیزی بگین اروم شم هرکاری انجام میدم یا هر مردی ک میبینم یادش میوفتم چطور دستمال گذاش دهنمو بست درداییی ک کشیدم به غیر از اینجا کسی نیس ک باهاش حرف بزنم و دردل کنم چون اگ بگم قضاوتم میکنن و ....میگن که لابد تحریکش کردی ( اخه بچه هشت سالههه چیش تحریکت میکنه. ) تقصیر خودته اینا همشم میترسم فامیلام یا دوستام بفهمن و منو مث ی ه،ر.زه ببینین و ترکم کنن و نمیتونم ازدواج کنم میترسم خواهش میکنم مواظب بچه هاتون باشید نزارید مثل من درد بکشن (؛
🤦🏽♀️از ابرو ریزی میترسم میترسم خانواده بی ابرو بشن.
به مادرت یا پدرت بگو اول
خانوم منجم🪐⭐️ اگه کارم داری امضامو بخون❌فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید و لطفا تقاضای خدمات رایگان نداشته باشید چون این شغل منه و بابتش دارم زحمت میکشم و تلاش میکنم، سپاس از درک تون🙏🏻 تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...اما خیلی از کاربرا توهین میکنن و نمیذارن کارمو درست انجام بدم برای همین تصمیم گرفتم تاپیکامو قفل کنم🫠
من اگه به جات بودم به همه می گفتم اول به پدر و مادرم بعدش به خانواده عمه م شما که بلایی که نباید سرتون اومده پس اون آدم پست نباید هر غلطی دلش خواست بکنه و تاوان هم نده به نظرم بگووووووو تا کی می خوای ازدواج نکنی نهایتش الان پدرو مادرت بگن باشه خواستگارا رو رد کن ۳۰ سالت که شد ازت دلیل می خوان برای رد کردن خواستگارات
(:اول زد تو سرش بعد بغلم کرد گریه کردم التماسش کردم ک چیزی نگه دعوا میشه ابروم میره بهش گفتم ک فقط یکبار بود ه بعدشم گفتم ک راجبش اصلا باهام حرف نزن همیشه هم یه غمی تو چشماشه
نه نیاز مالی هم ندارم نمیخامم ی پسرو گول بزن عذاب وجدان 🤦🏽♀️
خب نمیشه که بگی تجاوز بوده باید یا گواهی بگیری و ورزش یا افتادن از بلندی اینا با هماهنگی پزشک که تایید کنه یا جراحی کنی یا اینکه بسپاری بخدا هر چه مصلحت باشه انشاالله مشکلی پیش نمیاد
رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد. 💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍ آیا رفتارمان به دیگران میآموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟
ب مادرم گفتم یسال پیش (:اول زد تو سرش بعد بغلم کرد گریه کردم التماسش کردم ک چیزی ...
اخی
پس ببین به مادرت بگو ایا صلاح میبینه که این مسئله رو علنی کنه برای بردن ابروی اون شخص
چون یکی دیگرم میخواد بدبخت کنه
خانوم منجم🪐⭐️ اگه کارم داری امضامو بخون❌فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید و لطفا تقاضای خدمات رایگان نداشته باشید چون این شغل منه و بابتش دارم زحمت میکشم و تلاش میکنم، سپاس از درک تون🙏🏻 تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...اما خیلی از کاربرا توهین میکنن و نمیذارن کارمو درست انجام بدم برای همین تصمیم گرفتم تاپیکامو قفل کنم🫠
ب مادرم گفتم یسال پیش (:اول زد تو سرش بعد بغلم کرد گریه کردم التماسش کردم ک چیزی ...
اخی مامانت دلش خون شده
رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد. 💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍ آیا رفتارمان به دیگران میآموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟