2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 17776 بازدید | 261 پست

باید قوی باشی میدونم خیلی سخته اگر میتونی از یه مشاور کمک بگیر تمرکز کن روی خودت و حال خودت روحی کارایی کن باعث شه حالت بهتر بشه برای خودت هدف تعیین کن که بهش برسی از الان به آینده فکر نکن و سریع همه چیز تموم شده ندون درباره ازدواج و این مسائل ،احتیاجی هم نیست به کسی بگی 

آخی عزیزم انشاالله فراموش کنی خدا ازش نگذره کثافتع

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما هنوز هایمن دارید؟

یا اون شخص کامل ارتباط برقرار کرده؟

خانوم منجم🪐⭐️ اگه کارم داری امضامو بخون❌فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید و لطفا تقاضای خدمات رایگان نداشته باشید چون این شغل منه و بابتش دارم زحمت میکشم و تلاش میکنم، سپاس از درک تون🙏🏻 تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...اما خیلی از کاربرا توهین میکنن و نمیذارن کارمو درست انجام بدم برای همین تصمیم گرفتم تاپیکامو قفل کنم🫠

شما باید اول به پدر مادرتون بگید و جلوی ازدواج اون اقارو بگیرید

اجازه ندید یکی دیگه رو هم بدبخت کنه

این ادم حق زندگی نداره 

آبروشو ببر وگرنه تا اخر عمر هم مدیون خودتی هم زنش

همسر ایندش حق داره بدونه با کی قراره بره زیر یه سقف

خانوم منجم🪐⭐️ اگه کارم داری امضامو بخون❌فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید و لطفا تقاضای خدمات رایگان نداشته باشید چون این شغل منه و بابتش دارم زحمت میکشم و تلاش میکنم، سپاس از درک تون🙏🏻 تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...اما خیلی از کاربرا توهین میکنن و نمیذارن کارمو درست انجام بدم برای همین تصمیم گرفتم تاپیکامو قفل کنم🫠

(:نمیدونم ولی کدوم پسریه ک بیاد با کسی ک باکره نی ازدواج کنه  🤦🏽‍♀️

الان مشکلی نیست جراحی میکنن نگرانی نداره عزیزم اگه خواستی من کمکت میکنم اگه هزینه اش باشه 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟
الان مشکلی نیست جراحی میکنن نگرانی نداره عزیزم اگه خواستی من کمکت میکنم اگه هزینه اش باشه 

نه نیاز مالی هم ندارم نمیخامم ی پسرو گول بزن عذاب وجدان 🤦🏽‍♀️

شما باید اول به پدر مادرتون بگید و جلوی ازدواج اون اقارو بگیرید اجازه ندید یکی دیگه رو هم بدبخت کنه ...

🤦🏽‍♀️از ابرو ریزی میترسم  میترسم خانواده بی ابرو بشن.