2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 20576 بازدید | 261 پست

باید قوی باشی میدونم خیلی سخته اگر میتونی از یه مشاور کمک بگیر تمرکز کن روی خودت و حال خودت روحی کارایی کن باعث شه حالت بهتر بشه برای خودت هدف تعیین کن که بهش برسی از الان به آینده فکر نکن و سریع همه چیز تموم شده ندون درباره ازدواج و این مسائل ،احتیاجی هم نیست به کسی بگی 

آخی عزیزم انشاالله فراموش کنی خدا ازش نگذره کثافتع

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم شما هنوز هایمن دارید؟

یا اون شخص کامل ارتباط برقرار کرده؟

منجم🪐سوالای شخصیتون راجب قانون جذب و نجوم رو پاسخ نمیدم، پس لطفا درخواست دوستی ندید بهم بابت این موارد و تگ نکنید🚫

شما باید اول به پدر مادرتون بگید و جلوی ازدواج اون اقارو بگیرید

اجازه ندید یکی دیگه رو هم بدبخت کنه

این ادم حق زندگی نداره 

آبروشو ببر وگرنه تا اخر عمر هم مدیون خودتی هم زنش

همسر ایندش حق داره بدونه با کی قراره بره زیر یه سقف

منجم🪐سوالای شخصیتون راجب قانون جذب و نجوم رو پاسخ نمیدم، پس لطفا درخواست دوستی ندید بهم بابت این موارد و تگ نکنید🚫

(:نمیدونم ولی کدوم پسریه ک بیاد با کسی ک باکره نی ازدواج کنه  🤦🏽‍♀️

الان مشکلی نیست جراحی میکنن نگرانی نداره عزیزم اگه خواستی من کمکت میکنم اگه هزینه اش باشه 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟
الان مشکلی نیست جراحی میکنن نگرانی نداره عزیزم اگه خواستی من کمکت میکنم اگه هزینه اش باشه 

نه نیاز مالی هم ندارم نمیخامم ی پسرو گول بزن عذاب وجدان 🤦🏽‍♀️

شما باید اول به پدر مادرتون بگید و جلوی ازدواج اون اقارو بگیرید اجازه ندید یکی دیگه رو هم بدبخت کنه ...

🤦🏽‍♀️از ابرو ریزی میترسم  میترسم خانواده بی ابرو بشن.