2777
2789
عنوان

پریودی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 46 پست

من سر دکتر رفتن عذاب کشیدن (دکتر زنان نبود) مشکلی داشتم هیچکس تشخیص نمیدادند سالها درد کشیدم ،میگفتند بچتون نازک نارنجیه😐 آخرش مادرم بیماریم رو حدس زد و دکتر متخصص مربوطه رفتم تشخیص داد ، یعنی بیچارمون کردند ولی تشخیص نمیدادند ، برای همین اگر دیدی خیلی طولانی شد برو تهران یا یک شهر با پزشکان مطرح و معروف و معتبر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسیی قربونت رفتم دکتر ازمایش گرفت گفت ب خاطر هورموناته و + کنکور، باید بگذره ک خوب شی  ،ی سری ...

خوبه خدارو شکر مشکلی نداری پس.

داروهاتو مصرف کن و استرسم از خودت دور کن.

امیدوارم موفق باشی عزیزم🌹

بنظرم دکتربرو اگر مشکلی بود الان راحت میشه درمان کرد  بمونه بعدا نمیشه کاری کرد من بخاطر درده ...

دکتر رفتم گفتش برای هورموناته

ˢᶤˡᵉᶰᶜᵉ ᶤˢ ᵃᶰ ᵃᶰˢʷᵉʳ ᵗᵒᵒᵎ
برای چی استرسسسسسس استرس که بدتر میکنه من روز کنکور یکی از بهترین روزام بود بدون استرس اصلا باورم ...

خب میترسیدم خراب کنم بعد اینکه یکسال رنگ بیرونو ندیده بودم اونهمه ادم دیدم ،پلیس،امبولانس خب استرسم بیشترشد😑😂

من سر دکتر رفتن عذاب کشیدن (دکتر زنان نبود) مشکلی داشتم هیچکس تشخیص نمیدادند سالها درد کشیدم ،میگفتن ...

اوف چقدر بد خدارشکر حل شد ،ن من خودم ساکن تهرانم رفتم دکتر پیش کاظمبان شهرک غربه

اگربادمنوش مشکل داری عرقیجاتی ک واسه اعصاب واسترس خوبه بخور.بدت میاد بااب یا شربت قاطی کن

از عقیجاتم بدم میاد😂😂 با داروهای صنعتی خیلی اوکی ترم