2777
2789
عنوان

پریودی😑

361 بازدید | 46 پست

سلوم .من مجردم.۱۸سالمه

پریودیم کلا نامنظمه علاوه براین یهو دیدی ۲ ماهونیم پریود نشدم

دکترم رفتم میگ برا هرمونته

الان تقریبا ۳ ماهه نشدم ،چ کنم

تاثیر کنکوره؟ اخه قبل اونم اینطوری بودم😑😭

ˢᶤˡᵉᶰᶜᵉ ᶤˢ ᵃᶰ ᵃᶰˢʷᵉʳ ᵗᵒᵒᵎ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله ممکنه به خاطر استرس باشه ، استرس باعث تغییر هرمونها میشه ، احتمالا همین موضوعه

اخه قبلش هم یعنی تابستون پارسال همینطور بود

سلوم

منم ۱۹ سالمه مجردنیستم نامزدم ولی دخترم 

گاهی ماهی ۳ بار میشم😂گاهی هم چندماه نمیشم 

وقت نکردم دکتر برم

نیت کردم برم 😂😐از دوماه پیش

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
هورمون های بدنت متعادل نیست.استرس وسبک زندگی خیلی اثرداره.من خودمم کیست دارم که باورزش،رژیم غذایی من ...

گلم چه دمنوش هایی خوبه😍؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
سلوم منم ۱۹ سالمه مجردنیستم نامزدم ولی دخترم  گاهی ماهی ۳ بار میشم😂گاهی هم چندماه نمیشم  ...

اوو نه من همون هر ۳ماه بزور میشم تازه ببخشید فقطم ۳ روز اول .. با اینکه ۷ روز هستم