2777
2789
عنوان

پریودی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 46 پست
هوفف😑 هی میترسم برم بیرون یهو ..  نمیشه کاری کرد منظم بشه

اگه تازه سالهای اول پریودیت هست کمی طبیعیه سالهای اول کمی نامنظمه به مرور زمان با افزایش سن شدتش کمتر و دردها کمتر و منظم تر میشه معمولا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هورمون های بدنت متعادل نیست.استرس وسبک زندگی خیلی اثرداره.من خودمم کیست دارم که باورزش،رژیم غذایی من ...

اره درسته ولی من از داروهای گیاهی متنفرم حتی بچه بودم ب هفت دارو لب نزدم

ن بابا لاغر بودم ۱۵ کیلو اضافه کردم هنوز کم دارم ،ورزشم میکنم

اما استرس ب خاطر کنکورم خیلی بود..

ˢᶤˡᵉᶰᶜᵉ ᶤˢ ᵃᶰ ᵃᶰˢʷᵉʳ ᵗᵒᵒᵎ
اوو نه من همون هر ۳ماه بزور میشم تازه ببخشید فقطم ۳ روز اول .. با اینکه ۷ روز هستم  

منم نهایت دوماه نمیشدم بعد میشدم

ولی تازگیا گاهی تو یک ماه ۳ بار میشم 

و گاهی هم ۲۰ روز یکبار🙈

دکتر هم خداکنه وقت کنم برم

بخدا انقد مشغله دارم وقت نمیکنم برم

من درد و اینا ندارم ولی خیلی شدیده خونریزیم کل ۶ روز پریودیم شدیده 

جوری که فشارم همش میفته

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
اگه استرسی هستی و دکتر ازمایشهات رو دیده و مشکلی نداری احتمالا همینه

من اصلا ادم استرسی نیستم

اما برای کنکور خیلی استرس داشتم،حتی جلو در حوزه از استرس زیاد گریه بازشدم 

بنظرم دکتربرو اگر مشکلی بود الان راحت میشه درمان کرد 

بمونه بعدا نمیشه کاری کرد

من بخاطر دردهای شدیدی که داشتم رفتم دکتر کلی سونو گرفتن ازم ولی خداروشکر مشکلی نبود

حداقل ادم خیالش راحت میشه که چیزی نیست

اخه قبلش هم یعنی تابستون پارسال همینطور بود

حتما برو دکتر عزیزم تا درمان بشی

منم متاسفانه پریودی هام خیلی نامنظم بود و جدی نمیگرفتم ...حتی 3 ماه پریود نمیشدم مثل شما زمان کنکورم بود و وقتی ازدواج کردم متوجه شدم که تنبلی تخمدان دارم و بخاطر اون بوده...و حدود دو ساله اقدامم و باردار نمیشم.

اینارو گفتم که حتما دکتر بری و بیخیال نباشی

رازیانه،پونه کوهی وچای کوهی.زنجبیل.

😍مرسی گلم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
اگه تازه سالهای اول پریودیت هست کمی طبیعیه سالهای اول کمی نامنظمه به مرور زمان با افزایش سن شدتش کمت ...

هشتم راهنمایی شروع شد ، اخه زیاد دردم ندارم فقطم ۲،۳ روز اول .. بقیش خشک😐😑

من اصلا ادم استرسی نیستم اما برای کنکور خیلی استرس داشتم،حتی جلو در حوزه از استرس زیاد گریه بازشدم& ...

برای چی استرسسسسسس

استرس که بدتر میکنه

من روز کنکور یکی از بهترین روزام بود بدون استرس اصلا باورم نمیشد که انقدر اروم بودم

حتما برو دکتر عزیزم تا درمان بشی منم متاسفانه پریودی هام خیلی نامنظم بود و جدی نمیگرفتم ...حتی 3 ما ...

مرسیی قربونت رفتم دکتر ازمایش گرفت گفت ب خاطر هورموناته و + کنکور، باید بگذره ک خوب شی  ،ی سری قرص اینا داد