2777
2789

خب چیکار کنن ملت مادر ۱۶سال وپدر۲۰ساله خوبه بنظرتون اختلاف سنی کم باشه خب پول داره مگه پسر کم سن که زندگی تشکیل بده سن مهمه یاامکانات ورفاه بچه یعنی میگید چند تابچه بیارن که خواهر برادر باشه بخاطر بالا نرفتن سن خب تو سن کم که نمیشه همش بچه تروخشک کنه مادره الان سن ازدواج بالا رفته خب چیکار کنن ملت ؟سن کم ازدواج کنن باپنج تابچه خونه وماشین وتفریحم صفر بجهنم تو اتاق مادر مادرشوهر بمونن ؟!خونه‌گرفتنم حتی درامد میخواد اخه تو ۳۰سالگی بزور جمع وجور میکنن ملت خودشونو اخه 

خدایا داده ونداده ات راشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

سن پدرمادرش اونقدم بالا نیست 

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

نظری ندارم ندیدم تاپیکو

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چرت و پرته .کجای مادر کم سن خوبه والا من دلم میسوزه .امروز یه خانوم ۳۹ ساله خیلی جوون و خوشگل گفت عروس دارم یازده سالم هست جدا شدم .والا شاخ دراوردم این باید بچش ابتدایی بود .

الان پسرای اطراف ما همه بالای سی ازدواج میکنن یعنی اصلا نداریم زیر سی ، یعنی نمیرسن از نظر مالی و غیره ، تا بیان خودشونو جمع و جور کنن اونم تو جایی مثل تهران با این هزینه ها و اغلب بدون حمایت خیلی خاص خانواده

یکی یا دو تا هم بچه دارن

کیفیت زندگی به این چیزا نیست باید طرف اهلش باشه اهل اخلاق اهل مدارا با بچه اهل زندگی شاد سرزنده و غیره همه به روحیات طرف برمی گرده نه سن چون مثال نقض فراوونه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

پدر مت ۴۶ ساله 

مامانم ۴۰

زیاده لرای دختر ۱۶ ساله

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

من تو اون تاپیک نبودم ولی مادرم موقع تولد من ۳۶ ساله بود پدرم ۴۷ ساله،باهاشون مشکلات ریز ودرشتی داشتم که هممون داشتیم کم وبیش،ولی بخاطر سنشون نبود به نظر من همه چی به طرزفکر ادماس وقدرت انعطافشون،خدا شاهده دوست من که ۱۷ سالگی مادرشده خیلی فکرش بسته تر از پدر ۷۰ وخورده ای ساله منه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

می دونی 

طرف خیلی لوس بود 

ربطی هم به تک فرزندی نداره 

تربیتش اشتباه بود

یه محدوده امن برای خودش درست کرده و حاضر نیست بیاد بیرون 

ادم اگه شاغل باشه تو اجتماع باشه خودش پول در بیاره دیگه از مسئولیت فرار نمی کنه و مدام وابسته دیگران نیست

اون حتی با فامیل به دلیل همین محدودیت امن بودنش ازدواج کرد

نظری ندارم ندیدم تاپیکو

خوبی؟لکه بینیت کم شد؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹