2777
2789
تا حالا اصلا با ھم قھر نکردیم یک ساعتم قھر نکردیم بدجور داغونم دوست دارم قھر کنم باهاش 

خب حالا ک دوس داری قهر کن

خدایا کمکم کن.بهم صبر و قدرت بده.جز تو هیچ پناهی ندارم.ذهن و قلب آشفتم رو آروم کن خدای بزرگ.آمین
قهر کردن به هر دلیل باشه خوب نیست گلم باید حرف دلتو بزنی شاید طرف مقابل اصلا ندونه از چی ناراحتی&nbs ...

آخه خیلی حساس و زود رنجم

خیلی زود دلم میشکنه

خدایا کمکم کن.بهم صبر و قدرت بده.جز تو هیچ پناهی ندارم.ذهن و قلب آشفتم رو آروم کن خدای بزرگ.آمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قهر کردن به هر دلیل باشه خوب نیست گلم باید حرف دلتو بزنی شاید طرف مقابل اصلا ندونه از چی ناراحتی&nbs ...

الان شوهرم خیانت کرده 

من دارم دیونه میشم.چ حرفی باهاش بزنم؟

چجوری اعتماد کنم؟چجوری فراموش کنم؟

از این ب بعد چجوری زندگی کنم؟

آخه خیلی حساس و زود رنجم خیلی زود دلم میشکنه

باید زبان و قلق اخلاق همدیگرو بدست بیارین زندگی بالا پایین زیاد داره 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
باهاش حرف نزن واسه مرد از صد تا فوش بدتره. و شبا پیشش نخواب 😂😂من امتحان کردم شوهرم چند بار گفت جات ...

من عقدم از ھم دوریم اون تھران سرکارہ تا یک ماہ دیگہ ھم نمی یاد میخام قھر کنم جواب تلفنشو ندم پشت تلفن خیلی ناراحتم کردہ

الان شوهرم خیانت کرده  من دارم دیونه میشم.چ حرفی باهاش بزنم؟ چجوری اعتماد کنم؟چجوری فراموش کن ...

فراموش کردن که سخته میدونم  ولی باید دلیلش و پیدا کنی که چی باعث شده دوباره بره سراغ یه نفر دیگه چند تا عامل داره 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
فراموش کردن که سخته میدونم  ولی باید دلیلش و پیدا کنی که چی باعث شده دوباره بره سراغ یه نفر دیگ ...

میپرسم میگه همینجوری اون پیام داد دست بردار نبود منم جوابشو دادم

میگه قربون صدقش نرفتم یا حرف نامربوطی نزدم و میگه این خیانت نیس

میپرسم میگه همینجوری اون پیام داد دست بردار نبود منم جوابشو دادم میگه قربون صدقش نرفتم یا حرف نامرب ...

بر خلاف تصور عموم مردم خیانت تنها به معنی برقراری رابطه جنسی با نفر سوم یک رابطه نیست و هر نوع رابطه خارج از روابط زناشویی با نفر سوم را شامل می شود که می تواند شامل عشوه گری، درددل، عاشق شدن و غیره باشد. از جمله دلایل خیانت مردان هوسرانی، از بین رفتن علاقه به همسر، تفاوت های فرهنگی و غیره است.

بر خلاف تصور عموم مردم خیانت تنها به معنی برقراری رابطه جنسی با نفر سوم یک رابطه نیست و هر نوع رابطه ...

عزیزم این با دوس دختر سابقش چت کرده

راه هاشون از هم دوره

ماشمال غرب هستیم اون خانوم شمالیه

شوهرم اشتباهشو قبول میکنه و میگه کار درستی نکردم و قول داده دیگه تکرار نکنه

اما من از کجا مطمئن شم‌؟شاید سر کارش بازم حرف میزنن

عزیزم این با دوس دختر سابقش چت کرده راه هاشون از هم دوره ماشمال غرب هستیم اون خانوم شمالیه شوهرم ...

بیا تایپیک خودت 

نمی تونم خاموش کنم سریع روشن میکنم    

من به مدت به گوشی اعتیاد داشتم خاموش میکردم میذاشتم تو کمد مودمم جمع می کردم که حداقل به نت وصل نشم ...واسه من جواب میداد دیگه هرجور خودت راحتی

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️