2777
2789

سر چی قهر کنی وقتی دعوا نکردین .. باهاش حرف بزن حرف دلتو بگو بهش دیگه چرا با قهر که سردی میاره 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر چی قهر کنی وقتی دعوا نکردین .. باهاش حرف بزن حرف دلتو بگو بهش دیگه چرا با قهر که سردی میاره 

خیلی ناراحتم کردہ خیلی حالم بدہ میخام با قھر بھش بفھموبم

باهاش حرف نزن واسه مرد از صد تا فوش بدتره. و شبا پیشش نخواب 😂😂من امتحان کردم شوهرم چند بار گفت جاتو جدا کردی ازم 😝😝گفتم خوب باش تا جدا نکنم 😂

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌

منم زیاد قهر میکنم

آخه رو در رو نمیتونم حرفمو بزنم گریم میگیره

خدایا کمکم کن.بهم صبر و قدرت بده.جز تو هیچ پناهی ندارم.ذهن و قلب آشفتم رو آروم کن خدای بزرگ.آمین

اگه برعکس جواب داد نیومد سمتت نپرسید چی شده اونموقع چی ؟؟دوباره خودت میری اشتی 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
منم زیاد قهر میکنم آخه رو در رو نمیتونم حرفمو بزنم گریم میگیره

قهر کردن به هر دلیل باشه خوب نیست گلم باید حرف دلتو بزنی شاید طرف مقابل اصلا ندونه از چی ناراحتی