بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید زبان و قلق اخلاق همدیگرو بدست بیارین زندگی بالا پایین زیاد داره
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
الان شوهرم خیانت کرده من دارم دیونه میشم.چ حرفی باهاش بزنم؟ چجوری اعتماد کنم؟چجوری فراموش کن ...
فراموش کردن که سخته میدونم ولی باید دلیلش و پیدا کنی که چی باعث شده دوباره بره سراغ یه نفر دیگه چند تا عامل داره
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
میپرسم میگه همینجوری اون پیام داد دست بردار نبود منم جوابشو دادم میگه قربون صدقش نرفتم یا حرف نامرب ...
بر خلاف تصور عموم مردم خیانت تنها به معنی برقراری رابطه جنسی با نفر سوم یک رابطه نیست و هر نوع رابطه خارج از روابط زناشویی با نفر سوم را شامل می شود که می تواند شامل عشوه گری، درددل، عاشق شدن و غیره باشد. از جمله دلایل خیانت مردان هوسرانی، از بین رفتن علاقه به همسر، تفاوت های فرهنگی و غیره است.
عزیزم این با دوس دختر سابقش چت کرده راه هاشون از هم دوره ماشمال غرب هستیم اون خانوم شمالیه شوهرم ...
بیا تایپیک خودت