2777
2789

سلام عزیزان. دیروز از طرف گوگل همش پیغام چند تا سایت برام می اومد و یه اعلان هم می اومد بالای گوشیم که گوشی شما دارای مشکل است و اصلا امن نیست وقتی روی اون اعلان میزدم میرفت توی گوگل  توی یه سایت مربوط به ف.ی لتر شکن

بعد یکی دو ساعت بعد من بدون توجه به این قضیه رفتم تو اینستام و دیدم یکی از آشناهام لایو داره تو اینستا . منم نمیخاستم اون آدم بدونه من اصلااینستاش رو چک میکنم. رفتم تو لایوش حالا همش میترسم نکنه اون ویروسه رو دوربین گوشیم تاثیر گذاشته باشه و موقع دیدن لایو اون ادم منم رفته باشم تو لایوش .آخه امنیت گوشیم خیلی پایینه و اندرویدش قدیمیه. میترسم خودبه خود به خاطر ویروسی بودن گوشیم درخواست شرکت تو لایو رفته باشه روسری هم سرم نبود و من در کل حجاب دارم اگه دوربین لایو فعال شده باشه چی؟

ن عزیزم ممکن نیست  اگه لایو دوطرفه بود خودت رو باید می‌دیدی تو لایو  خیالت راحت باشه&nbs ...

میدونی اون لحظه خیلی هول بودم که دستم رو گزینه ای نره اونم با یکی دیگه تو لایو بود یعنی دونفر بودن  همزمان خواهرم صدام کرد میترسم تو یه لحظه اتفاق افتاده باشه و ویروسه کار خودش رو کرده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم ممکن نیست  اگه لایو دوطرفه بود خودت رو باید می‌دیدی تو لایو  خیالت راحت باشه&nbs ...

یعنی چی اون ویروسه الکی بوده؟ هیستوری گوگل کروم رو که پاک کردم دیگه پیغام اون ویروس برام نیومد