2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس اصن ترس بیماری تشدید میکنه... لیمو ترش بخر حتما تو روز استفاده کنه .. سرخ کردنی اصن نخوره... لبنیات نخوره... آب هویج زیاد بخوره... ببری دکتر آمپول ویتامین سی و ب کمپلکس با ی سرم براش بزنن خیلی حالش و خوب میکنه...تب کرد شیاف بزن خوب میشه باید تحمل کنه قرنطینه کنه... و اینکه غذا هم گوشت شیره کش(بن ماری شده... گوشت شیشه ای) وبلدرچین عالیه

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

عزیرم‌من خودم روز ۱۶ کرونا هستم و خیلی شدید بود و خدهروشکر خوبم. استرس نداره اصلا مایعاتی که واسش خوبه زیااااد بده بخوره تا بزه یه دکتر اصلا نترس تا اولشه ببرش دکتر فقط

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
نترس اصن ترس بیماری تشدید میکنه... لیمو ترش بخر حتما تو روز استفاده کنه .. سرخ کردنی اصن نخوره... لب ...

هر روز سوپ بهش میدم با آب هویج و قرص جوشان و میوه 

الان گفت گلو درد میکنه واقعا نمیدونم چیکار کنم مامان بابام هردو کرونا گرفتن بابام یکم بهتر شده الان مامانم گفت گلوم درد میکنه خیلی ترسیدم فقط خودمم  تنهام

عزیرم‌من خودم روز ۱۶ کرونا هستم و خیلی شدید بود و خدهروشکر خوبم. استرس نداره اصلا مایعاتی که واسش خو ...

بردم دکتر اما محیطش خیلی شلوغ بود برگتشیم 

هر روز سوپ میدم با میوه و قرص جوشان و دم کرده رازیانه 

هر روز سوپ بهش میدم با آب هویج و قرص جوشان و میوه  الان گفت گلو درد میکنه واقعا نمیدونم چیکار ...

اصلا نترس عزیزم من و همسرمم هم درگیر شدیم تازه خوب شدیم مادرتون ببرین بیمارستان ی سیتی ریه بده... من همسرم سیتی داد 10 درصد درگیر بود که خداروشکر الان خوبه با رفتن به دکتر و قرنطینه و رسیدگی ها 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
دم نوش نسبتا گرم بده ولی چون فشار خون داره خیلی گرم‌نده...مایعات بده بهش...احتمالا چند روز بنده خدا ...

بردم دکتر خیلی شلوغ بود برگشتیم 

مایعات میدم بهش 

الانم ی دفعه گفت گلوم درد میکنه قرص آزیترومایسن دادم

[QUOTE=198996326]بردم دکتر خیلی شلوغ بود برگشتیم  مایعات میدم بهش  الانم ی دفعه گفت گلوم درد میکنه قرص آز ...[/QUOTEفردا اول وقت ببر حتما.چون سنش بالاست خود درمانی نکن.وگرنه خدایی نکرده کارش به بستری می‌کشه...خودتونم مراعات کنید ک‌نگیربد....

بردم اما خیلی شلوغ بود و کثیف برگشتیم

اشکال نداره با ماسک تو نوبت بمونین حتما ی سیتی بده خیالتون راحت شه... ما هم جفتی رفتیم شلوغ بود ولی خیالمون راحت شد منتها ما چون نزدیک حیاط بود تو حیاط ایستادیم تا نوبت بشه زیاد تو جمعیت نباشیم