نترس اصن ترس بیماری تشدید میکنه... لیمو ترش بخر حتما تو روز استفاده کنه .. سرخ کردنی اصن نخوره... لبنیات نخوره... آب هویج زیاد بخوره... ببری دکتر آمپول ویتامین سی و ب کمپلکس با ی سرم براش بزنن خیلی حالش و خوب میکنه...تب کرد شیاف بزن خوب میشه باید تحمل کنه قرنطینه کنه... و اینکه غذا هم گوشت شیره کش(بن ماری شده... گوشت شیشه ای) وبلدرچین عالیه
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
عزیرممن خودم روز ۱۶ کرونا هستم و خیلی شدید بود و خدهروشکر خوبم. استرس نداره اصلا مایعاتی که واسش خوبه زیااااد بده بخوره تا بزه یه دکتر اصلا نترس تا اولشه ببرش دکتر فقط
تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
هر روز سوپ بهش میدم با آب هویج و قرص جوشان و میوه الان گفت گلو درد میکنه واقعا نمیدونم چیکار ...
اصلا نترس عزیزم من و همسرمم هم درگیر شدیم تازه خوب شدیم مادرتون ببرین بیمارستان ی سیتی ریه بده... من همسرم سیتی داد 10 درصد درگیر بود که خداروشکر الان خوبه با رفتن به دکتر و قرنطینه و رسیدگی ها
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
اشکال نداره با ماسک تو نوبت بمونین حتما ی سیتی بده خیالتون راحت شه... ما هم جفتی رفتیم شلوغ بود ولی خیالمون راحت شد منتها ما چون نزدیک حیاط بود تو حیاط ایستادیم تا نوبت بشه زیاد تو جمعیت نباشیم