2777
2789

چه ربطي ب تيروييد داشت؟

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیرویید داشتی و انجام دادی؟؟؟ رنگش زود نرفت؟

ن چ ربطی ب تیروئید داره 

تتو خیلی بد میشه میکرو بهتره 

منم انجام ندادم اشناها رو دیدم 

می‌خواهم‌رویاهایم‌را‌به‌موهایم‌سنجاق‌کنم(:🧷🌩🌈🧷⭒
ن چ ربطی ب تیروئید داره  تتو خیلی بد میشه میکرو بهتره  منم انجام ندادم اشناها رو دیدم&nb ...

میخوام میکرو کنم ولی میترسم رنگش زود بره یا بد بشه این همه میخوام پول بدم 

حال شب‌های مرا همچو منی داند و بس🍂

عزیزم من خودم کار میکرو انجام میدم . تیرویید ربط نداره ولی اگه داروهای رقیق کننده خون یا هورمونی میخوری بدرنگ میشه 

اگه هم پوست خیلی چرب داری اصلا نمیمونه و پول هدر دادن هست

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
عزیزم من خودم کار میکرو انجام میدم . تیرویید ربط نداره ولی اگه داروهای رقیق کننده خون یا هورمونی میخ ...

خب لووتیروکسین میخورم...البته دیابت هم دارم😂از همه نظر تکمیلم..میشه حالا انجام داد یا ن؟

حال شب‌های مرا همچو منی داند و بس🍂
خب لووتیروکسین میخورم...البته دیابت هم دارم😂از همه نظر تکمیلم..میشه حالا انجام داد یا ن؟

عشقم با دیابت نمیشه میکرو و تتو کرد 

سریع رنگش میره بدرنگ هم میشه 

ولی تیرویید مشکل نداره

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!