2777
2789
عنوان

دیسک کمر

1799 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من۲۰سالمه و دکترتشخیص بیرون زدگی دیسک داده خیلی ناراحتم ک تو این سن دچار شدم کسی میدونه با چن روز استراحت مطلق احتمال بهبود هست واگر تجربه ای دارین ک کمکم کنه ممنون میشم بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید عظلات رو با وزش قوی کنی دیسک کمر دارو‌نداره .خیلی چیز بدی هم هست ولی ورزش کن اگه استخر بازبود عالی میشد 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
من از 18 سالگی دیسک و سیاتیک داشتم دکتر گفت بیا عمل کن اما من فقط با استخر و یوگا بهترشدم خداروشکر. ...

یساعت سرپا کارکنم کمردرد میگیرم بنطرتون مشکل دیسک دارم؟ 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

بابای من دیسک و سیاتیک پا داره هرکاریم بگی کرده نمیدونم خرما و دنبه و جا انداختن دیسک و زالو درمانی و اب درمانی و حجامت خیلی چیزای دیگ اما جراحی و نه چون گفتن پنجاه پنجاه الانم وقتایی که زیاد راه بره یا اینک کار سنگین داشته باشه کمر درد شدید میگیره

بابای من دیسک و سیاتیک پا داره هرکاریم بگی کرده نمیدونم خرما و دنبه و جا انداختن دیسک و زالو درمانی ...

وای من جرات نمیکنم برم دکتر نکنه بگه مشکل ازدیسکه

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).