2777
2789
عنوان

حس بد شیردهی

101 بازدید | 32 پست

پسرم یکسالش شده از اول شیر خودم میدادم ولی خیلی دلم میخواد قطع کنم شیر خشک بدم. همسرم بخاطر هزینه ها میگه شیر خودت بده منم جدیدا موقع شیرهی خیلی حس بد میگیرم. نوزاد که بود یهتر بود الان موقع شیردهی خیلی اذیت میکنه یسره وول میخوره گاز میگیره با دست ور میره نیشگون میگیره حالا اینا به کنار فکش سفت تر شده موقع مکیدن انگار دارن با چکش میزنن تو سرم جوری که بعضی وقتا وسط شیر دادن درمیارم از دهنش عصبی میشم. کسی بوده مثل من باشه؟ حس بدی دارم به خودم

من به طور کل از شیردادن متنفرم و حاضر نیستم انجام بدم

بهش میگن Breastfeeding Aversion and Agitation (BAA)

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بهش غذا کمکی میدی گلم؟

شیر خودتو بده ولی شیر پاکتی هم بریز توی شیشه بهش بده

با شیره ای چیزی شیر رو قاطی کن

بعضیا رو دیدم شیره نباتی شیره توتی شیره انگور میریزن داخل شیشه با شیر میدن به بچه

فکرکنم طبیعی باشه عزیزم چون تازه دندون درمیاره کنترل نداره بنابراین دندون میگیره کم کم درست میشه بقیه اش هم دختروپسرنداره هردو وول میخورن بچه ان دیگه بایدتحمل کنیم وعصبی نشیم مخصوصااگه حساس هم باشی

بهش غذا کمکی میدی گلم؟شیر خودتو بده ولی شیر پاکتی هم بریز توی شیشه بهش بده با شیره ای چیزی شیر رو قا ...

غذا میدم ولی کم میخوره یکسره فقط آویزونه منه شیر میخوره. منم دیگه چیزی ازم نمونده

دقيقا ميفهمم چي ميگي انگار يكي موهاي ادمو ميكشه و محكم ميزنه وسط سر ادم سر اين حس خيلي بد به دوتا بچه هام روي هم يه ماه شير دادم بعد شير خشكي

اصلا قابل تحمل نبود اونقد ازشون اون تايم شبر دهي متنفر ميشدم

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

منم همینجور بودم دوست داشتم بهش شیر خشک بدم بارها امتحان کردم نخورد تقریبا کل طول روز هی میومد میچسبید بهم شیر میخورد شب تا صبح کنارم دراز کشیده بود شیر میخورد خواب درست و حسابی نداشتم شده بودم پوست و استخون دیگه تحمل کردم۱۸ماهگی از شیر گرفتمش ولی برخلاف تصورم از شیر گرفتنش خبلیییییییی راحت بود فکر نمبکردم بچه ای که مدام شیر میخورد اینقدر راحت در عرض یک روز شیر خوردنرو فراموش کنه اونم چطور فقط بهش گفتم خوردم به بخاری اوف شده مامان فعلا نمبتونبم بهش دست بزنیم و دیگه هم هیچوقت نگفت شیر میخوام

من با خدا بستم اون درستش میکنه🧚خدایا من هرجا گیر کردم تو منو نجات دادی یه جاهایی که دیگه فکر کردم نمیبینی منو و ناامید شدم نور امید پاشیدی به قلب و زندگیم الانم مطمئنم این مرحله سخت زندگی رو به تو بسپرم برام اسونش میکنی♥️♥️♥️♥️♥️

وای من ۲۱ ماهگی از شیر گرفتم انقدر دلم تنگ میشه براش کاش تا ۲۴ ماهگی میدادم

چجوری میتونین لذت ببرین کاش منم میتونستم. نوزاد بود لذت داشت ها ولی بزرگ میشن واقعا نمیشه لذت برد

عزیزم دلیلش فقط ضعیفی و کم خونی شماست به خودت که برسی بدنت بنیه اش قوی شه این حالت بهت دست نمیده

بعدم سعی کنن کم کم کمش کنی دیگه با غذا و شیر بیرون سیرش کن

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩